Breaking News

VIDEO: Un om al străzii a fost UMILIT DE DOI HULIGANI care i-au turnat bere pe cap apoi l-au împins într-un canal

A fost declanșată căutarea celor doi huligani care s-au filmat batjocorind un om al străzii, căruia i-au turnat bere pe cap apoi l-au aruncat într-un canal

Unui om al străzii doi huligani i-au turnat bere pe cap apoi l-au împins într-un canal Unui om al străzii doi huligani i-au turnat bere pe cap apoi l-au împins într-un canal
Distribuie:

Publicația Metro a postat un videoclip în care se arată cum un om al străzii a fost umilit de doi derbedei care treceau întâmplător prin zonă. Aceștia au filmat momentul în care i-au turnat o cutie de bere pe cap unui bărbat fără adăpost. Victima era întinsă lângă un canal din Birmingham, când unul dintre atacatori l-a întrebat „Amice, ești bine?”. Celălalt complice la rândul său i-a spus: „Care-i treaba? Trezește-te, frate, trezește-te ”.

Filmările încărcate pe rețelele sociale îl arată pe cel care filmează cum îl trage pe bărbatul fără adăpost. Apoi îl împinge în canal și fuge râzând de acolo. Poliția îi vânează pe cei doi atacatori. Între timp, oamenii care au văzut filmările postate pe social media au sărit în apărarea victimei. Marie Carr, una dintre utilizatoare a spus: „Știu unde își petrece acest bărbat zilele și este un tip drăguț aflat într-o situație proastă. Îi voi dona mâncare și îmbrăcăminte data viitoare când îl voi vedea”. Și alte persoane s-au oferit să îi ofere bietei victime mâncare și îmbrăcăminte.

Filmulețul a fost postat pe Twitter

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Ohj4JrdEbTo[/embedyt]

Contul de Twitter Birmz Is Grime unde a fost postat filmul scrie: „Am primit mai multe mesaje cu privire la încărcarea recentă pe pagina noastră. Intenția avută când am încărcat acest videoclip a fost de a sensibiliza aceste acțiuni dezgustătoare. Acestea sunt sigur mai dese decât vedem”. De asemenea, cei care au postat clipul spun că vor merge și vor vedea ce pot să facă pentru bietul om al străzii. Ei vor face o evaluare și vor vedea de ce are cel mai mult acesta nevoie.

Între timp poliția a preluat cazul. Sergentul Dale Quiney, de la Poliția din Birmingham, a declarat: „Am luat cunoștință de materialul publicat de pe rețelele de socializare. Acestea arată un bărbat care a fost împins într-un canal din Birmingham. Deși nu a fost raportat, am identificat victima și vom lua legătura cu ea pentru a obține detalii suplimentare. Acesta este un atac cu adevărat urât asupra unui membru vulnerabil al comunității”.

Poliția face apel la public pentru a-i identifica pe cei doi golani.

[smartslider3 slider=16]

Poate ești interesat:

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*