Breaking News

O fetiță dispărută în 2014 a fost găsită slabă și înfometată, dar în viață într-o cameră de hotel

Fetița care a dispărut în anul 2014 a fost găsită doar piele și oase, dar în viață de agenții FBI care au căutat-o timp de șase ani

Fetiță găsită după aproape șase ani de când a fost răpită de propria mamă Fetiță găsită după aproape șase ani de când a fost răpită de propria mamă - Foto: metro.co.uk
Distribuie:

Penelope Inks, o fetiță dispărută în anul 2014 a fost depistată la un hotel din Madisonville, Texas, la începutul acestei luni, la șase ani după ce a fost dată dispărută la vârsta de 11 ani, informează publicația METRO.

Philip Klein, care a fost angajat de tatăl lui Penelope pentru a încerca să o găsească, a dat detalii în acest caz. Adolescenta acum în vârstă de 16 ani, cântărea doar 33 de kg în momentul în care a fost găsită. Ea refuza să mănânce și se hrănea doar cu băuturi energizante și bomboane. Fetița care a dispărut în urmă cu aproape șase ani era acum o adolescentă slabă și confuză. Ea nu știe în cine să aibă și în cine să nu aibă încredere. Penelope este acum în îngrijirea serviciilor de protecție a copiilor. Ea va fi dată în grija tatălui ei după ce va fi evaluată psihologic și fizic.

Fetiță dispărută în 2014 regăsită în 2020

Tânăra a dispărut în anul 2014 împreună cu mama ei, un model care poza nud pentru pictori. În momentul în care tatăl Penelopei a câștigat custodia fetiței, mama a răpit-o de la locuința acestuia. Femeia a fugit timp de șase ani, folosindu-se identități false pe care le-a creat pentru a-și ascunde urmele. În tot acest timp, Penelope și mama sa au fost vânate de oamenii legii.

Femeia a fost depistată după ce a sunat la poliție să spună că fostul ei soț încearcă să o otrăvească. Oamenii legii și-au dat seama că este unul dintre pseudonimele sub care se ascundea femeia. Aceștia au intrat pe fir și au reușit să o localizeze atât pe ea, cât și fata.

Detectivul care a fost angajat să o găsească pe Penelope a făcut câteva dezvăluiri. El a spus: „Alinare pentru tată. Alinare pentru copil, că nu trebuie să alerge de-a lungul Statelor Unite cu o mamă care, în cel mai bun caz este criminală, în cel mai rău caz este un animal”. A dezvăluit cum anchetatorii au urmărit locația de unde a venit apelul și au găsit-o pe Penelope. Aceasta era abandonată și înfometată la un hotel Days Inn.

Mama fetiței a fost arestată sub acuzații de răpire și a fost reținută fără posibilitatea de eliberare pe cauțiune. Ea urmează să apară în fața unei instanțe pentru a i se prezenta acuzațiile aduse.

Poate ești interesat:

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*