Breaking News

VIDEO: Moment sfâșietor! O tânără s-a căsătorit cu dragostea vieții ei, cu o zi înainte ca acesta să piardă bătălia cu cancerul

Familia sa din Noua Zeelanda a invitat la nuntă colegii de echipă ai tânărului care au făcut un haka emoționant la nuntă

Tânărul care a pierdut bătălia cu cancerul s-a căsătorit cu logodnica sa cu o zi înainte de a muri Tânărul care a pierdut bătălia cu cancerul s-a căsătorit cu logodnica sa cu o zi înainte de a muri - Foto: GoFundMe
Distribuie:

O tânără s-a căsătorit cu logodnicul ei bolnav în fază terminală, într-o nuntă intimă făcută la curte, cu doar o zi înainte ca acesta să piardă bătălia cu cancerul, informează Daily Mail.

Navar Herbert, un jucător de fotbal din Queensland, care înainte era puternic și sănătos, a murit a doua zi seara, după ceremonie. Tânărul de 22 de ani, a fost diagnosticat cu o tumoare pe creier acum câteva luni. Starea lui s-a deteriorat rapid, iar sfârșitul era iminent. Soția lui, Maia Falwasser, a împărtășit filmul cu nunta lor romantică din curte, pe o pagină GoFundMe. Aceasta a fost creată pentru a strânge banii necesari pentru transportul sicriului tânărului, înapoi în orașul său natal Otorohanga, din Noua Zeelandă.

Filmul cu ceremonia de pe YouTube

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=8Nh_THcMF0E[/embedyt]

Navar a fost asistat de cavalerul de onoare și de familia lui, care l-au pregătit pentru eveniment. Ei l-au ajutat să-și pună costumul alb de mire, butonii, florile din piept și mocasinii înainte de ceremonie. A fost adus apoi într-un scaun cu rotile pe un covor pregătit special în curtea casei. Viitoarea sa soție a venit apoi împreună cu mama tânărului pentru oficierea căsătoriei.

Maia plângea în timp ce se îndrepta cu mama băiatului spre spre baldachinul unde urma să se oficieze căsătoria. Navar i-a spus soției sale cât de mult o iubește, înainte de a deveni oficial soț și soție. Băiețelul cuplului, Kyrie, a fost de asemenea prezent la nuntă și este prezentat în videoclip alături de cei dragi. După ceremonie, colegii de echipă au interpretat un haka-ul pentru Navar, având lacrimi în ochi. Apoi au venit unul câte unul pentru a felicita cuplul.

Navar Herbert cu familia

Navar Herbert cu familia, cu puțin timp înainte de a muri

Maia acum militează pentru strângerea de fonduri necesare pentru aducerea corpul lui Navar în Kotahitanga Marae, un oraș din Noua Zeelandă. Aceasta a cerut ca acolo să-i fie locul lui de odihnă înainte să moară. „Astăzi inima mea este grea și tristă. Mi-am pierdut cel mai bun prieten, soț și pe tatăl fiului nostru”, a scris Maia într-un mesaj emoționant adus răposatului său soț ce a pierdut bătălia cu cancerul.

Clubul de fotbal unde juca Navar, Narang Bulls, a organizat o celebrare a vieții sale. Au făcut și o strângere de fonduri pentru a ajuta familia să ducă trupul în orașul natal al tânărului.

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*