Breaking News

CĂUTĂRI DISPERATE! Tatăl și fetița lui sunt dați în urmărire deși bărbatul spune pe Facebook că nu este vinovat

Căutări febrile după ce un tată și fetița lui au dispărut, deși acesta a postat un mesaj pe rețelele de socializare în care neagă că i-ar face vreun rău acesteia

Aria Killiby și Leroy Killiby, tatăl și fiica dați în urmărire generală Aria Killiby și Leroy Killiby, tatăl și fiica dați în urmărire generală - Foto: Daily Mail
Distribuie:

Au fost declanșate căutări febrile după ce tatăl și fetița lui au fost dați în urmărire generală, deși tatăl a postat un mesaj pe rețelele de socializare în care neagă că fetița ar fi în pericol, informează Daily Mail în pagina sa electronică. Poliția este în continuare în alertă după ce Aria Jane Killiby, de doar 22 de luni, lipsește de la casa sa din New South Wales de la începutul săptămânii.

Aria Killiby

Aria Killiby

Poliția suspectează că aceasta călătorește împreună cu tatăl ei, Leroy Killiby. Bărbatul este în vârstă de 24 de ani și călătorește într-un Jeep Cherokee de culoare roșie. Poliția a fost chemată luni la o adresă din North Street, Grafton, pentru a pune în aplicare un ordin de protecție asupra copilului. Ofițerii au verificat locația de la adresa respectivă, însă nu au dat nici de tată, nici de fiică. Se crede că acesta a plecat cu ea pentru a împiedica autoritățile să îi ia copilul.

Bărbatul se apără pe Facebook

Tatăl fetei însă a ripostat la aceste acuze, susținând pe pagina de Facebook a poliției din zonă că este nevinovat. El spune că s-ar fi înțeles cu mama fetiței ca aceasta să rămână la el până pe 9 aprilie. Susține că este victima unor „acuzații false”. Mai susține că nu a fost înștiințat de ordinele de protecție invocate de polițiști. „Acuzații false au fost aduse împotriva mea și ordinele (de restricție) au fost date fără ca eu să știu. Nu am oportunitatea să o apăr pe Aria sau pe mine însumi”, spune acesta. Este clar că bărbatul își iubește enorm fetița. Acesta și-a tatuat numele ei pe jumătatea dreaptă a scalpului.

Leroy Killiby tatuaj

Leroy Killiby tatuaj

Polițiștii spun că știu despre postarea de pe Facebook a bărbatului. Totuși îl roagă insistent să se predea. Ei spun că în acest fel această problemă va fi soluționată într-un mod favorabil. În plus bărbatul va și demonstra că nu a pus în nici un fel viața fetiței în pericol.

Autoritățile au cerut ca oricine are informații referitoare la acest caz să apeleze la serviciile de urgență ale poliției.

ULTIMĂ ORĂ

Fetița a fost găsită teafără și nevătămată într-o casă din orașul Southport din Queensland. Poliția a mulțumit publicului și presei care a ajutat la căutare ei. Nu sunt alte informații și investigația este în desfășurare.

 

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*