Breaking News

VIDEO: Un pasager a încercat să se îmbarce GOL PUȘCĂ într-un avion spunând că acest lucru îl face mai AERODINAMIC

Ciudata întâmplare a avut loc pe aeroportul Domodedovo din Moscova, bărbatul de 38 de ani fiind ulterior încătușat de către poliție

Bărbat gol pușcă așteptă să se îmbarce pe un aeroport din Moscova Bărbat gol pușcă așteptă să se îmbarce pe un aeroport din Moscova (© Ruptly )
Distribuie:

Russia Today prezintă în ediția sa electronică o ciudată întâmplare petrecută pe un aeroport din Moscova, unde un pasager gol pușcă a încercat să se îmbarce într-un avion, motivând că acest lucru îl face mai AERODINAMIC.

Bărbatul în vârstă de 38 de ani a fost filmat pe aeroportul Domodedovo din Moscova. În filmulețul postat pe YouTube se poate observa cum bărbatul încerca să se îmbarce într-un avion. El dorea să ajungă la Simferopol în Crimeea și s-a dezbrăcat în public după ce a trecut de controlul inițial. În momentul în care a început controlul final pentru îmbarcare, bărbatul s-a dezbrăcat complet. Gol pușcă, acesta stătea cuminte cu biletul în mână la rând.

Filmul postat pe YouTube

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=inR4DHc-0FA[/embedyt]

Imaginile îl arată pe bărbat stând rădător la coadă. Acoperindu-și părțile rușinoase, stătea calm alături de ceilalți pasageri. Aștepta să-i vină rândul la controlul final. Nu este clar ce era în mintea omului, dar se comporta ca și cum nu ar fi făcut nimic rău. Ceilalți pasageri nu i-au acordat prea multă atenție, în afară de câteva chicoteli înfundate.

Potrivit unui martor ocular, omul și-a explicat gestul spunând că „hainele fac aerodinamica corpului mai rea”, așa că „e mai ușor să zbori” nud. Bărbatul a fost ulterior încătușat de poliție și urmează să fie examinat pentru starea lui mentală. El încerca să zboare cu o cursă a companiei Ural Airlines, potrivit The Moscow Times.

Martorii au spus că bărbatul, care venea din Iakutsk, în estul Siberiei, nu părea beat. Mai târziu el a fost văzut gol pușcă încătușat pe podea în aeroport înconjurat de cinci polițiști. Biroul de presă al Ministerului de Interne a declarat: „După ce poliția a reținut infractorul, acesta fost dus în camera medicală a aeroportului și apoi a fost spitalizat într-o unitate medicală”.

Compania pe a cărei aeronavă a încercat să se îmbarce, a dat un comunicat de presă. În el se menționează că individul s-a dezbrăcat în public și a trecut de primul filtru de control. La al doilea filtru a fost prins și „nu a reușit să ajungă în avion”, a spus purtătorul de cuvânt al companiei. Nu se știe prea multe despre identitatea sa. Poliția a spus doar faptul că are 38 de ani și s-a născut în Siberia.

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*