Breaking News

Când viața bate filmul! O femeie și-a uitat copilul în aeroport și avionul a trebuit să se întoarcă după el

Avionul de pasageri s-a întors pe aeroportul din Arabia Saudită, după ce mama a anunțat echipajul că și-a uitat copilul în terminal

O femeie și-a uitat copilul în terminalul unui aeroport O femeie și-a uitat copilul în terminalul unui aeroport
Distribuie:

Un avion de pasageri a trebuit să se întoarcă pe un aeroport din Arabia Saudită după ce o mamă și-a uitat copilul în terminalul de plecare, informează Daily Mail în ediția sa electronică.

Zborul de la Jeddah din Arabia Saudită, trebuia să ajungă la Kuala Lumpur, Malaezia. În momentul în care femeia și-a dat seama că îi lipsește copilul, aceasta a alertat echipajul din cabină. Pilotul a trebuit apoi să solicite permisiunea de a se întoarce înapoi pe aeroport. Controlorii de trafic aerian au rămas fără cuvinte când au auzit motivul, a anunțat mass-media arabă.

Femeia și-a lăsat copilul în spatele salonului de plecări de la Aeroportul Internațional King Abdul Aziz, potrivit Gulf News. O înregistrare vocală, a devenit virală pe rețelele sociale din lumea arabă. În ea se arată cum personalul aviatic nedumerit a încercat să facă față crizei.

Pilotul i-a întrebat pe controlorii de zbor: „Fie ca Dumnezeu să fie cu noi. Ne putem întoarce sau ce?”. Unul dintre controlori poate fi auzit apoi întrebând un coleg: „Acest zbor cere să se întoarcă … un călător a uitat copilul în zona de așteptare, sărmanul micuț!”. Apoi au spus: „OK, vino înapoi la poartă. Acest lucru este cu totul nou pentru noi!”.

Întâmplarea bizară a avut loc în weekend. Înregistrările arată că zborul din Arabia Saudită de de la Jeddah spre Kuala Lumpur a întârziat sâmbătă cu aproape o oră. Nu este clar dacă acesta a fost motivul întârzierii. Nu este clar nici dacă avionul a decolat deja sau se îndrepta spre pista de decolare când femeia și-a dat seama de greșeala ei. Oricum pare a fi o scenă trasă la indigo din celebrul film american ”Singur acasă”. Probabil că aceasta a fost și reacția mamei când și-a dat seama că a uitat copilul în terminalul de plecare.

VIDEO: Kevin!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Zi-7KwM4GWI[/embedyt]

Nu este un caz singular. Anul trecut, poliția din Germania a declarat că un cuplu și-au uitat fiica pe un aeroport din Stuttgart când s-au întors din vacanță. Ofițerii au văzut-o rătăcind singură în jurul terminalului pe fetița de cinci ani, în octombrie anul trecut. Fiecare dintre părinți plecase separat de la aeroport cu mașina și credea că fetița era în mașina celuilalt.

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*