Breaking News

VIDEO: NU SUNTEM SINGURI! Poliția a publicat imagini extraordinare cu un posibil OZN surprins pe cer

Imaginile cu OZN-ul au fost capturate în timpul unei furtuni puternice din nord-vestul îndepărtat al Australiei

OZN surprins în timpul unei furtuni în Australia OZN surprins în timpul unei furtuni în Australia - Foto: captură YouTube
Distribuie:

Imaginile extraordinare ale unei lumini strălucitoare au declanșat ipoteza că un OZN ca fost surprins în timpul unei furtuni, deasupra uneia dintre cele mai îndepărtate zone din Australia, informează Daily Mail pe pagina sa de web.

Poliția din Broome, o localitate de coastă din nord-vestul îndepărtat al Australiei, a publicat imaginile surprinse de o cameră de supraveghere. Filmulețul publicat pe Twitter cu obiectul bizar surprins pe cer, a fost rapid catalogat ca fiind un OZN. Videoclipul arată un obiect luminos înclinat pe o parte, surprins în timpul unei furtuni în noaptea de sâmbătă spre duminică.

Imaginile postate pe Twitter

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=KpqNe5sMC2k[/embedyt]

Poliția a spus că: „După ce am revizuit imaginile surprinse de camerele de supraveghere pe plaja orașului în timpul furtunii de noapte, am tras o concluzie:  se pare că nu suntem singuri„. Obiectul iluminat de formă rotundă apare în colțul ecranului brăzdat de fulgere. Acesta s-a învârtit pe cer în timpul furtunii, înainte de a dispărea preț de câteva secunde mai târziu.

Utilizatorii de pe Twitter au încercat să vină cu posibile explicații. Unii au spus că este probabil doar reflectarea farurilor unei mașini pe camera de pe plajă.  „Nu sunt sigur dacă este vorba despre un vehicul replică a celui din ARIA 51 sau un vehicul intergalactic. Filmul e incredibil!”, a spus un alt utilizator de pe Twitter.

Un altul a întrebat: „Un video frumos! Cum se produce această iluzie optică? Prin refracție sau reflexie în ionosferă? „.

Cele mai bizare apariții OZN din Australia

1. În 1966, peste 300 de elevi și profesori de la liceul Westall din Melbourne au declarat că au văzut un OZN care zbura pe cer înainte de a dispărea în spatele unor copaci.

2. În 1966, un agricultor susține că a văzut un OZN când conducea tractorul. El a spus că înainte cu o oră de eveniment, câinele său s-a comportat foarte ciudat.

3. În 1978, dispariția pilotului Frederick Valentich a dus la întrebarea dacă există OZN-uri. El a plecat din Moorabbin statul Victoria și intenționa să zboare spre Insula King. Frederick a raportat că ceva zbura deasupra lui. „Se pare că se joacă. Zboară peste mine”, au fost ultimele cuvinte înregistrate cu el.

4. În 1993, Kelly Cahill conducea către acasă în Melbourne și susține că a văzut un fascicul de lumini care plutea în fața ei. Ea și-a pierdut ulterior cunoștința și a spus după ce s-a trezit că a trecuse o oră din momentul în care a văzut OZN-ul.

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*