Breaking News

VIDEO: Un tată îl prezintă pe fiul său născut prematur făcând „treburi bărbătești” în imagini amuzante prelucrate în Photoshop

Astfel micuțul este surprins cum tunde iarba, ridică greutăți și chiar își rade barba într-o suită de poze haioase prelucrate în Photoshop

Bîiețel adorabil a cărui poze au fost modificate de tată în Photoshop Bîiețel adorabil a cărui poze au fost modificate de tată în Photoshop (© Matt MacMillan)
Distribuie:

Bored Panda a publicat un articol drăguț pe site-ul său în care prezintă ideea genială a unui tată de a-și prezenta fiul născut prematur, făcând ”lucruri bărbătești” în fotografii prelucrate în Photoshop. Nu veți vedea în fiecare zi un bebeluș care tunde gazonul, ridică greutăți sau se pregătește se meargă la servici cu o servietă în mână. Cu toate acestea, un tată cu evidente talente în Photoshop, a făcut posibil acest lucru.

În fotografii se poate vedea cum copilul care la naștere a cântărit doar 1,36 kg, face sarcinile obișnuite de zi cu zi, cum ar fi folosirea unei suflante pentru frunze, lucrul într-o sală de gimnastică sau tunderea gazonul. Matt MacMillan, tatăl copilului este un expert în Photoshop. A distribuit imaginile pe site-ul Bored Panda, unde a scris cum i-a venit ideea pentru aceste fotografii.

Tatăl a spus că fiul său Ryan s-a născut înainte de termen cu nouă săptămâni fiind prematur. A cântărit puțin sub 1360 g petrecând șase săptămâni în incubator. Bărbatul a spus că a photoshopat câteva poze ale fiicei sale de doi ani care se joacă în diferite sporturi. Intenționa să facă ceva similar cu nou-născutul Ryan. Cu toate acestea a decis o abordare diferită.

Tatăl a spus: „Am glumit că el nu a fost prematur, doar „grăbit”, așa că am venit cu ideea că ar trebui să facem fotografii cu el făcând lucruri bărbătești mai repede”. Explicând secretul din spatele fotografiilor, Matt a spus că a durat între 15 și 20 de minute pentru a face fiecare fotografie. Apoi a căutat imaginile care să se potrivească la contextul ales și a început foto-editarea.

Fotomontaj video

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Y_MqmVcQdJA[/embedyt]

Matt a explicat procesul de utilizare a Photoshop-ului pentru editarea fotografiilor. El a spus că după ce l-a fotografiat pe Ryan în zeci de poziții diferite, a căutat imagini care să se potrivească scenariului imaginat. Astfel a făcut scena cu toporul sau undița de pescuit. A folosit Photoshop-ul pentru a combina pozele și a face astfel o fotografie modificată. Fotografiile au fost editate atât de bine încât oamenii l-au acuzat că și-a pus copilul în pericol. Bărbatul i-a asigurat pe toți că băiețelul nu a pus niciodată mâna pe o lamă de ras nici pe un topor sau cuțit.

Matt a spus că este curios ce va gândi Ryan la 18 ani când va fi major despre aceste fotografii. El a adăugat și trei sfaturi pe care le-ar da altor părinți cu copii prematuri. „Fiți răbdători, fiți pozitivi și căutați sprijin”, a spus el. Pozele au primit zeci de comentarii. Majoritatea erau de la oameni care îl admirau pe adorabilul copil din fotografii.

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*