Breaking News

VIDEO: O cameră ascunsă prezintă imagini groaznice cu porci înfometați MÂNCÂNDU-SE DE VII

Imaginile surprind momentul în care un porc prea slab pentru a se apăra este mâncat de viu de ceilalți porci mai viguroși

Imagini groaznice cu porci înfometați mâncându-se de vii Imagini groaznice cu porci înfometați mâncându-se de vii - Foto: metro.co.uk © Liza Blomfagra
Distribuie:

Publicația METRO a postat pe pagina sa de web imagini tulburătoare  și un video cu porci înfometați mâncându-se de vii, cei prea slabi pentru a se apăra fiind devorați de ceilalți porci mai viguroși.

Imaginile au fost filmate la o fermă cu pretenții din Irlanda de Nord. Ele au fost făcute publice de activiștii pentru drepturile animalelor și au declanșat o anchetă a guvernului irlandez. Grupul de activiști au monitorizat ferma McGuckian Brothers din Ballymena săptămâni la rând. În momentul în care au avut suficiente dovezi le-au făcut publice.

Imagini înfricoșătoare și imagini cu animale moarte și rănite au fost postate pe rețelele sociale în urma acestei investigații. În ele se pot vedea porci morți cu fețe însângerate zăcând pe podeaua fermei.

Porci morți la o ferma din Irlanda de Nord

Porci morți la o ferma din Irlanda de Nord – © Liza Blomfagra

Alți porci au răni uriașe la nivelul picioarelor posterioare, care au fost încet încet roase de celelalte animale din țarc. Ancheta sub acoperire a fost făcută de o activistă pentru drepturile animalelor care a spus că experiența a fost „absolut îngrozitoare”.

Ea a spus pentru Metro.co.uk: „Unul dintre porci avea o gaură în ambele părți la picioarele din spate și era canibalizat. Era mâncat de viu. Nici măcar nu mai avea puterea să urle. Scâncea încet și nu puteam face altceva decât să urmărim cum se chinuia”.

A fost organizat un protest

Activista a organizat un protest. După publicarea imaginilor au venit la protest activiști din întreaga lume: din țări precum Canada, Noua Zeelandă, Spania și Germania. Protestul a început la 4.30 dimineața și s-a încheiat la 7.00, când activiștii au spus că au ajuns la un acord cu fermierul și poliția pentru a „elibera” un porc. Era un gest simbolic. Au ales un porc sănătos. Nu avea rost să elibereze un porc ce era condamnat să moară. Porcul a fost numit Connor și a fost dus într-un sanctuar al animalelor.

Uniunea Agricultorilor din Ulster (UFU) a criticat ”mediatizarea de pe rețelele sociale”. Uniunea a spus că afirmațiile lor nu reflectă standardele privind fermele de porci din Irlanda de Nord. Un purtător de cuvânt al UFU a declarat: „În calitate de organism reprezentând fermierii, UFU va condamna și nu va căuta să justifice standardele slabe de bunăstare a animalelor”.

Departamentul Agriculturii a fost informat de incidentul cu acești porci înfometați. O anchetă a fost declanșată pentru clarificarea problemei.

Poate ești interesat:

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*