Breaking News

Și-au ales camionagiul greșit! „Data viitoare îi voi lovi cu o bâtă de baseball!”

Fostul ”Strongest Man” a promis că-și va face dreptate, catalogând imigranții ”gunoaie umane” după ce a fost amendat cu 45.000 €

Cel mai puternic om din lume Mariusz Pudzianowski si unul dintre camioanele sale Cel mai puternic om din lume Mariusz Pudzianowski si unul dintre camioanele sale
Distribuie:

Camionagiul, care a fost unul dintre cei mai puternici oameni din lume, s-a enervat cumplit când autoritățile franceze l-au amendat după ce au găsit refugiați ascunși în camionul său, care făcea transporturi în Marea Britanie, scrie publicația Daily Mail.

Acum fostul ”Strongest Man”, patronul unei companii de transport, se confruntă cu urmărirea penală. El i-a amenințat pe refugiații găsiți ascunși într-unul dintre camioanele sale cu o bâtă de baseball. Campionul de haltere Mariusz Pudzianowski, conduce acum o companie de transport internațional. El a fost amendat cu 45.000 € atunci când oficialii francezi au prins opt imigranți în interiorul camioanelor lui cu destinația Anglia.

Amenintarea cu bata de baseball facuta de Mariusz Pudzianowski pe Facebook

Amenințarea cu bâta de baseball făcută de Pudzianowski pe Facebook

Camionagiul a postat o imagine amenințătoare cu el însuși pe Facebook, ținând în mână o bâtă de baseball. El i-a avertizat că data viitoare așa îi va aștepta pe imigranții care se vor urca în camioanele lui. Oaspeții săi neinvitați i-au provocat și o pagubă de 30.000 € bunurilor pe care le transporta cu camionul.

Imigranti gasiti in camioanele sale

Imigranți găsiți în camioanele sale

Declarațiile camionagiului

Expertul în arte marțiale mixte (MMA) și de cinci ori cel mai puternic om din lume, a spus că se va ocupa personal de „aceste gunoaie umane”. El a scris: „Cu această [bâtă de baseball] o să-i aștept la camion pe feribotul de la Calais care face legătura cu Marea Britanie. Aici este vorba despre protecția proprietății personale. Dacă vă atacă cineva, aveți dreptul să vă apărați. Dacă fură ceva și este prins în flagrant, aveți dreptul să vă ocupați de el pentru a preveni infracțiunea”.

Mariusz Pudzianowski este investigat pentru publicarea acestor imagini pe Facebook

Mariusz Pudzianowski este investigat pentru publicarea acestor imagini pe Facebook

Pudzianowski a atașat și fotografii ale camionului deteriorat și a refugiaților prinși în el pe rețelele sociale. El a scris: „Acestea sunt mărfurile distruse dintr-un camion la Calais. Costul mărfurilor distruse este de aproximativ 30.000 de euro. Șoferul camionului a fost oprit de poliție timp de 48 de ore și a fost și el amendat cu 5.000 de euro”.

Acum camionagiul este cercetat de procurorii polonezi pentru incitarea la ură și rasism după ce a fost raportat de grupul anti-rasist HejtStop (Stop Urii). În apărarea sa, Pudzianowski a spus: „Nu am făcut apel la ură, la atacuri asupra diferitelor religii sau naționalități. Există o diferență între instigarea la violență și auto-apărare atunci când cineva este amenințat. Nu voi permite imigranților să-mi atace camioanele. Nu vreau ca angajații mei să fie expuși riscului de a fi răniți de refugiații înarmați cu cuțite”. El a adăugat că o să-și protejeze proprietatea, casa și bunurile. Același lucru îl va face pentru angajați și camioanele sale.

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*