Breaking News

VIDEO: Lecția de viață dată de un părinte fiului său ”problemă”

Un tată i-a dat o lecție fiului său, pe care acesta nu o va uita niciodată și în plus și-a câștigat o armată de admiratori pe rețelele sociale

Lecție de viață predată de tată fiului său - Foto: insideedition.com
Distribuie:

Brad Howard, un bărbat în vârstă de 53 de ani, i-a dat fiului său Bradley, un adolescent în vârstă de 17 ani, o lecție pe care acesta cu siguranță nu o va uita niciodată. Părintele a povestit ulterior cum fiul său a avut o problemă cu profesorul lui de fizică din liceu, care i-a trimis un email și i-a spus că băiatul cauzează probleme în timpul orelor, glumind cu colegii lui și dorind să fie în centrul atenției. Chiar dacă băiatul se descurca bine la lecțiile de fizică, giumbușlucurile lui deranjau ora.

Tatăl a promis și i-a spus profesorului că va rezolva situația. El l-a atenționat pe fiul său, că dacă se va mai confrunta cu o astfel de problemă încă o dată, va veni la școală și va sta împreună cu el în clasă. Băiatul a tratat amenințarea tatălui ca pe o glumă.

Nu peste mult timp, tatăl a primit un e-mail în care profesorul l-a pus la curent cu ultimele boacăne provocate de fiul său. Atunci Howard a decis să-și țină promisiunea. A doua zi de dimineață, soția l-a trezit cu cuvintele: „Howard, trebuie să te duci la școală astăzi”. Acesta s-a pregătit sufletește pentru ceea ce urma să se întâmple, iar soția l-a atenționat pe profesor că tatăl și fiul vor fi împreună la oră.

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=L4BwcI4zY_Q[/embedyt]

Howard a povestit cum a intrat și s-a așezat în laboratorul de fizică al fiului său înainte ca acesta să ajungă și când clopotul a sunat, copiii au intrat în grabă. Profesorul i-a arătat anterior locul unde stătea de obicei fiul său, iar când acesta a intrat în sală și tatăl său l-a salutat, acesta a rămas mut de uimire. Instantaneu tânărul a devenit ținta ironiilor și râsetelor colegilor.

Brad nu se aștepta să-l vadă pe tatăl său acolo și nici colegii lui. „Colegii lui au găsit acest lucru foarte plin de umor”, a spus Howard. Și el și fiul său au devenit celebri peste noapte în comunitate, dar Howard a spus că deși experiența a fost interesantă probabil că nu ar face din nou acest lucru.

Totuși măsura a avut efectul scontat, fiul său cumințindu-se pentru a nu mai deveni ținta ironiilor colegilor săi, iar metoda folosită de tată a devenit virală, fiind mult mai eficientă decât o corecție fizică brutală sau o pedeapsă umilitoare.

Se spune că meseria de părinte este cea mai grea meserie din lume, dar întâmplarea aceasta demonstrează că unii părinți găsesc metode ca aceasta să fie uneori ușoară.

Sursă: insideedition.com

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*