Breaking News

Un CUTREMUR DEVASTATOR ar putea lovi Pământul în zilele următoare

AVERTISMENTUL spune că în zilele următoare, pe măsură ce planetele din sistemul solar se aliniază, ele vor atrage și plăcile tectonice ale Pământului

Alinierea planetelor ar putea provoca un cutremur uriaș Alinierea planetelor ar putea provoca un cutremur uriaș - Foto: Daily Express (Getty-YouTube)
Distribuie:

Daily Express informează într-un articol publicat pe pagina sa electronică despre un CUTREMUR DEVASTATOR care ar putea avea loc în zilele următoare, datorită faptului că Venus, Uranus, Neptun, Luna și Marte se aliniază, influențând astfel plăcile tectonice ale Pământului. Atracția gravitațională a corpurilor cerești ar putea trage și plăcile tectonice ale Pământului, conform previziunii. Pe măsură ce plăcile vor fi mișcate datorită acestui fenomen, se pot produce cutremure devastatoare pe întreg globul pământesc.

CUTREMUR prezis de site-ul Ditrianum

Site-ul Ditrianum, realizat de cercetătorul Frank Hoogerbeets, a făcut această previziune, spunând că: „Geometria critică de pe 12 și 13 noiembrie poate declanșa mai multe tulburări seismice și eventual cutremure mai mari în perioada 13 – 15 noiembrie”. Cercetătorul Hoogerbeets susține că folosește un index al geometriei sistemului solar (SSGI), care „este bazat pe calculul unui set de date pentru un anumit interval de timp și al valorilor date de pozițiile geometrice specifice ale planetelor, Lunii și Soarelui”. El a adăugat că: „După trei ani de observații, a devenit clar că o anumită geometrie planetară în sistemul solar are tendința de a provoca o creștere a activității seismice, în timp ce o altă geometrie nu face acest lucru”.

Explicație VIDEO furnizată de site

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=4yboOZbl-cE[/embedyt]

Același site web a prezis un cutremur major în perioada Crăciunului. Mercur, Pământ, Marte, Jupiter și Venus se vor alinia, ceea ce va duce la un cutremur imens intre 21 si 25 decembrie 2018. Potrivit aceluiași cercetător: „O configurație planetară foarte critică la 21 decembrie 2018 este foarte probabil să declanșeze un cutremur mare între 21 și 25 decembrie 2018. Estimarea actuală indică o magnitudine cuprisă între 7 până la 8 grade Richter”. Cercetătorul consideră că acesta este un avertisment foarte oportun deoarece mulți oameni din întreaga lume își planifică deja sărbătorile de Crăciun.

Dar experții au respins afirmațiile domnului Hoogerbeets, spunând că nu există nici o posibilitate de a anticipa cutremurele. John Bellini, geofizician la USGS, a declarat: „Nu putem anticipa sau prognoza cutremure. Uneori, înainte de un cutremur mare, sunt posibile unul sau două cutremure de intensitate mai mică, dar nu putem ști niciodată dacă acestea prevestesc marele cutremur”.

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*