Breaking News

Înjurați, înjurați, înjurați! Alba: Brand marca #REZIST, după model leninist

Cine este cel care a cerut un drept la replică după afirmațiile deputatului Ioan Dîrzu

Logo PSD-ist vs logo REZISTLogo PSD-ist vs logo REZIST Logo-ul Centenarului Marii Uniri în viziunea unui PSD-ist și a unui adept #REZIST
Distribuie:

Un tânăr din Alba Iulia solicită un drept la replică (mai bine zis pseudo-replică din moment ce nu a fost el subiectul afirmațiilor deputatului Ioan Dîrzu), care a fost acordat cu generozitate de toate publicațiile media ”quality” din județul Alba, pe care acesta le-a somat indirect pe Facebook. L-am citit, iar modalitatea asta de a vedea realitatea românească în oglindă, îmi dă prilejul să fac unele constatări amare despre România de azi, începând cu simpli cetățeni cum este acest tânăr și terminând cu politicienii din vârful ierarhiei.

În primul rând, tânărul ăsta frumos și liber pe nume Marius Rusu, mai trebuie alfabetizat politic. El confundă merele cu perele, considerând că alegerile pentru Președinția României sunt pe același plan cu alegerile legislative pentru Parlamentul României. Klaus Iohannis a fost ales de 6.288.769 de cetățeni cu drept de vot să fie președintele tuturor românilor, ori se pare că acest lucru nu îl înțelege fostul partener ideologic al Monicăi Macovei. După logica lui, majoritatea parlamentară ar trebui formată de PNL, partidul care l-a susținut pe Klaus Iohannis în alegerile pentru președinția României.

În al doilea rând, pasiunea și voluptatea cu care înjură pe Facebook, postând niște afișe absolut dezgustătoare, demonstrează gradul de cultură (mai bine zis de coprocultură intelectuală) la care a ajuns individul acesta. Să înjuri la modul colocvial e una, să înjuri în spațiul public e cu totul altceva. Pe parcurs voi insera câteva postări ale individului de pe contul lui de Facebook, care m-au umplut de dezgust și care devoalează calitatea umană și morală a acestuia.

Înjurați, înjurați, înjurați!

Cel mai mult m-a frapat faptul că în anul în care sărbătorim Centenarul Marii Uniri, individul ăsta se folosește de logo-ul oficial ales prin vot de către români, pentru a-i denatura sensul și destinația, transformându-l într-o pornografie abjectă. Să-ți bați joc de un logo care simbolizează Centenarul Marii Uniri, eu zic că este nu numai imoral, ci și penal.

Muie PSD Marius Rusu -Alba Iulia

Sursa foto: Facebook – Marius Rusu cont personal

Și nu este singura postare de acest gen. Mai jos sunt câteva dintre postările venite din ”puțul gândirii” acestui individ.

 

Dar citind dreptul la replică cerut, am mai putut trage câteva concluzii referitoare la contextul politic și la politicienii care ne conduc.

1. Din așa zisul drept la replică, am tras concluzia că toți corupții României sunt împărțiți în mod egal în toate partidele. Nu văd nici o deosebire între gașca lui Viorel Hrebenciuc, Oana Mizil, Toni Greblă, Radu Mazăre, Nicușor Constantinescu, Sebastian Ghiță și clanul Blaga, Hava, Bolojan, Falcă. Apropo, iar a făcut o confuzie care arată cât este de slab pregătit în politică, confundându-l pe Viorel Hrebenciuc probabil cu Victor Rebenciuc, care este actor și activist civic, nu politician.

2. Am înțeles că Liviu Dragnea ”a devenit, de fapt, neconstituțional, prim-ministrul României”. O fi, că prea o zice cu patimă, dar atunci mă întreb retoric, Emil Boc a fost premierul României sau Traian Băsescu în mod neconstituțional era de facto și președintele și premierul României?

3. Din încheierea încâlcită, fără cap și fără coadă, am înțeles totuși că Liviu Dragnea ”cu camarila sa” trebuie luați de un DNA reformat (și duși probabil la ”unitatea de elită HAULES”) unde să fie ”anchete drastice și la obiect asupra infractorilor care conduc destinele țării”.

Doamne, cât aș vrea și eu asta. Dar vreau la pachet și lotul Băsescu!

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*