Breaking News

Și-a ucis fiicele pentru că ”O DERANJAU” când se PROSTITUA

La proces, tânăra mamă de 23 de ani, a negat că a ucis-o pe fiica de trei ani Lexi și pe cea de 1 an și 5 luni Scarlett în anul 2018

Tânăra care și-a ucis fiicele pentru că o împiedicau să se prostitueze Tânăra care și-a ucis fiicele pentru că o împiedicau să se prostitueze - Foto: mirror.co.uk
Distribuie:

O tânără mamă în vârstă de 23 de ani care și-a ucis fiicele pentru că „o deranjau” când presta favoruri sexuale bărbaților în schimbul banilor, își va afla sentința, informează Daily Mirror.

Lexi(dreapta) și Scarlett(stânga) fetițele ucise de mama lor

Lexi(dreapta) și Scarlett(stânga) fetițele ucise de mama lor – mirror.co.uk

Louise Porton, avea 22 de ani, când a sufocat-o pe Lexi Draper de trei ani și apoi a ucis-o 18 zile mai târziu pe Scarlett Vaughan, de 17 luni. Un prieten a declarat în instanță că tânăra, care era model part-time, a spus că „ar face tot posibilul” pentru a scăpa de fiicele sale. Fetele i-au devenit „povară” și „au împiedicat-o să facă ceea ce dorea”. Printre altele, aceasta era împiedicată să presteze servicii sexuale bărbaților, a spus acesta în fața juraților.

Femeia era deosebit de activă online

Tânăra s-a întâlnit cu nenumărați bărbați pe site-urile de întâlniri și le-a trimis fotografii „în mod explicit”. În mesajele schimbate cu aceștia ea s-a oferit să-i întâlnească pentru sex dacă depuneau bani în contul său bancar. Tribunalul Regal din Birmingham a fost informat că aceasta a trimis fotografii topless din toaletele spitalului. Se întâmpla exact în timp ce Lexi, fiica cea mare, era tratată de medici. De asemenea, a schimbat mai mult de 80 de mesaje cu un gardian din spital. S-a întâmplat la scurt timp după ce s-a întâlnit cu acesta în departamentul de URGENȚE, au spus procurorii.

Jurații au fost informați că Porton a făcut o serie de căutări pe internet referitoare la decesele copiilor cu o zi înainte de prima crimă. Ea a accesat informații despre „cât timp durează ca un corp să se răcească?” sau „cinci lucruri ciudate care se întâmplă când mori”.

Procurorul a spus că medicii spitalului nu au găsit „nici un motiv natural” pentru moartea ambelor fete. El a spus că cel mai probabil cineva a intervenit în mod deliberat în respirația lor. Procurorul a enunțat pricipala ipoteză care a dus la aceste crime. „Câteodată, cei doi copii au împiedicat-o să facă ceea ce voia, când dorea și cu cine voia”, a spus acesta. Jurații au mai aflat că tânăra era „neimplicată emoțional și detașată” imediat după moartea lui Lexi.

Rămâne de văzut dacă tânăra va fi condamnată că și-a ucis fiicele doar în baza dovezilor prezentate. Acestea sunt doar circumstanțiale și se bazează pe declarațiile martorilor și medicilor. Procesul continuă.

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*