Breaking News

Un mafiot înjunghiat de cele trei fiice ale sale ar putea fi acuzat postum de pedofilie

Bărbatul le-a fi abuzat sexual pe cele trei fiice care l-au înjunghiat anul trecut, arată noi detalii scoase la iveală în timpul anchetei

Mafiot înjunghiat de cele trei fiice ale sale acuzat postum de pedofilie Mafiot înjunghiat de cele trei fiice ale sale acuzat postum de pedofilie (© east2west news)
Distribuie:

Un mafiot din Rusia, înjunghiat anul trecut de către cele trei fiice ale sale, ar putea fi acuzat postum de pedofilie, după ce noi detalii scot la iveală că le-ar fi abuzat sexual pe fete.

Cele trei fiice, Krestina, Angelina și Maria Khachaturyan, sunt acuzate că și-au ucis tatăl, Mikhail, în vârstă de 57 de ani, cu mai multe lovituri de cuțit, scrie Daily Mail.

Mai nou, acest caz aparent șocant a luat o întorsătură și mai surprinzătoare. Cele trei fete ar putea fi eliberate după ce procurorii au descoperit noi dovezi. Acestea arată că fetele ar fi suferit abuzuri fizice și sexuale îngrozitoare. Timp de mai mulți ani, chiar tatăl mafiot care ar fi trebuit să le protejeze, a profitat de ele.

Conform noilor dovezi, autoritățile sunt mult mai înclinate să creadă acum relatările a două dintre fete. Acestea susțin că ar fi fost violate în repetate rânduri de tatăl lor. Detaliile privind relațiile incestuoase din familia Khachaturyan au șocat și scandalizat atât publicul cât și procurorii. Toate aceste comportamente deviante ar fi început încă de când fetele erau minore. Bărbatul chiar i-ar fi spus uneia dintre ele că ar dori să-i ia locul mamei și să-i facă un copil.

Cum l-au ucis fetele pe tatăl mafiot

Fetele susțin că în ziua atacului, i-ar fi luat cuțitul de vânătoare din mașină pentru a se proteja de el. Acolo bărbatul ținea un întreg arsenal de arme.

Armele găsite în mașina mafiotului înjunghiat

Armele găsite în mașina mafiotului înjunghiat de fiicele sale

Ele au mai adăugat că acesta le-ar fi dat cu spray cu piper în ochi. Era o metodă de pedeapsă frecvent folosită de el în casă. Uneia dintre fete, care suferă de astm, i s-a făcut rău. Tatăl ar fi încercat să profite de situație și să o violeze. Celelalte două fete însă l-au atacat cu cuțitul de vânătoare și un ciocan. În timpul încăierării, care l-a un moment dat a ajuns și în stradă, una din fete, Angelina, l-a înjunghiat fatal în inimă pe bărbat. Ele au sunat la ambulanță, dar medicii ajunși la fața locului n-au putut decât să constate decesul.

Angelina le-a spus anchetatorilor: „Nu am regrete. Nu mai era posibil să tolerăm ce ne făcea. Închisoarea e mai bună decât să trăiești cu el. De la vârsta de zece ani am fost bătută. De la vârsta de 14 ani am fost hărțuită sexual. Când a alungat-o pe mama acum trei ani din casă, lucrurile s-au înrăutățit”.

Cele trei surori așteptă acum decizia instanței de judecată

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*