Breaking News

Părinți acuzați de abuz sexual asupra copilului lor în vârstă de șase săptămâni pentru propria ”satisfacție sexuală”

Procurorii au spus că băiețelul a suferit o operație de montare a unui anus artificial după ce părinții i-au cauzat leziuni oribile

Ismail S, 23 de ani și Nina R 26 de ani cele două bestii care și-au abuzat bebelușul Ismail S, 23 de ani și Nina R 26 de ani cele două bestii care și-au abuzat bebelușul - Foto: Daily Mail (© CEN)
Distribuie:

Un cuplu din Germania a fost acuzat de abuz sexual asupra copiilor, după ce fiul lor a suferit leziuni atât de severe încât chirurgii au trebuit să-i monteze un anus artificial, informează Daily Mail. Copilului în vârstă de șase săptămâni i-au fost provocate răni teribile pentru ”satisfacere sexuală” a celor doi. Procurorii germani au spus că părinții sunt Ismail S. de 23 de ani și Nina R. în vârstă de 26 de ani. Aceștia susțin că cei doi au abuzat de micuț la locuința lor din orașul Ludwigshafen din statul din vestul Germaniei, Renania-Palatinat.

Nina R., o vânzătoare, este acuzată că i-a provocat vătămări grave copilului când acesta avea doar șase săptămâni.

Procurorul-șef Hubert Stroeber a spus: „Ea a vrut să obțină satisfacție sexuală”. Ismail S., de asemenea, a participat la abuzul băiatului. El i-a cauzat bebelușului o „rană cu sângerare” în zona genitală a copilului, precum și „vânătăi vizibile și dureroase”, potrivit procurorilor.

Cuplul a dus copilul la un spital când acesta a ajuns într-o stare gravă. Doctorii au detectat o peritonită severă și inflamația peritoneului cauzată de ruptura unui organ abdominal. Medicii șocați au descoperit, de asemenea, că bebelușul suferise o leziune a craniului care a provocat o hemoragie cerebrală. El mai avea coaste fracturate, vânătăi în zona plămânilor, inimii și o sângerare a ochilor. De asemenea, ei au suspectat că băiețelul suferise și fracturi mai vechi.

Informațiile furnizate de presă

Potrivit presei locale, copilul a necesitat o intervenție chirurgicală de urgență și montarea unui anus artificial ca rezultat al rănilor oribile. Procurorul Stroeber a adăugat: „Chiar și profesioniștii din procuratura unde lucrez au fost șocați”. Băiatul, care are acum șapte luni, trăiește în prezent cu o familie adoptivă.

Familia și prietenii au spus presei locale că Nina R. a arătat semne de cruzime și înainte. Se spune că atunci când era încă un copil a torturat până la moarte doi porcușori de guineea. Vânzătoarea l-a întâlnit pe Ismail S. în noiembrie 2017. Ea a rămas curând însărcinată și a născut un copil sănătos la sfârșitul lunii august a anului trecut. Ei au fost reținuți și ulterior arestați în luna noiembrie 2018. Procuratura le-a adus acuzații de vătămări corporale grave și de abuz sexual.

Procesul lor este programat să înceapă în luna mai.

Comentarii Facebook

Distribuie:

2 Comments on Părinți acuzați de abuz sexual asupra copilului lor în vârstă de șase săptămâni pentru propria ”satisfacție sexuală”

  1. Pur si simplu șocant!!!Diavolii in persoană!!!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


*

Inline
Inline