Breaking News

CAZ ȘOCANT DE ABUZ: Copii folosiți ca jucării sexuale de către părinți pedofili la ”petreceri private”

Copiii în vârstă de patru, șapte și zece ani, au fost folosiți ca jucării sexuale la "petreceri de familie private" de către părinții pedofili

Copii folosiți ca jucării sexuale de părinți pedofili Copii folosiți ca jucării sexuale de părinți pedofili - Sursa foto: couriermail.com.au
Distribuie:

Zece adulți au fost arestați în Franța după ce trei copii în vârstă de patru, șapte și zece ani, au fost folosiți ca și jucării sexuale în timpul unor „petreceri familiale private”, informează Daily Mail citând surse din poliție.

Potrivit presei locale, copiii au fost violați timp de mai mulți ani de către adulții din anturajul lor, inclusiv membrii familiei. După o lungă anchetă, cei zece suspecți cu vârste între 30 și 64 de ani au fost arestați în această săptămână. Au fost ridicați din apropiere de Chambery, oraș situat în departamentul Savoie, în regiunea Roni-Alpi din estul Franței.

Infracțiunile se pare că au avut loc între 2016 și decembrie 2018. Cei trei frați sunt două fete în vârstă de patru, respectiv șapte ani și fratele lor vitreg în vârstă de 10 ani. Mama, tatăl vitreg, unchiul și bunica tinerelor victime au fost arestați. Informația a fost furnizată de procurorul de caz din Grenoble, Eric Vaillant. În timp ce se aflau în custodia poliției, cei zece deținuți au respins acuzațiile, dar până la urmă au recunoscut.

Vinovații au fost inculpați și acuzați

Patru femei și un bărbat au fost inculpați, două persoan au fost încarcerate, iar celelalte trei au fost plasate sub supraveghere judiciară. Mama și tatăl vitreg al copiilor abuzați au fost arestați preventiv joi după-amiază. Tatăl vitreg a fost acuzat de viol și pedofilie, în timp ce mama a fost acuzată de viol infantil și relații incestuoase, printre alte acuzații.

Alți trei suspecți cu identități protejate de procuratură, au fost acuzați miercuri „pentru acte similare” și au fost supuși controlului judiciar. Procurorul a declarat presei locale: „Nu toți au fost de acord să răspundă la întrebări în timpul interogatoriului. Aceștia vor face obiectul unor audieri și investigații suplimentare”.

Ce spune presa franceză

Potrivit ziarului francez ”Le Dauphine Libere” cel care a deconspirat oribilele fapte a fost băiatul în vârstă de 10 ani. El a susținut că propria sa mamă și tată vitreg l-au violat în mod repetat ani de zile. Surorile sale au fost supuse acelorași chinuri. Copiii folosiți ca și jucării sexuale, au fost obligați să facă sex și cu ceilalți membri ai familiei. Oribil este faptul că au fost puși să facă sex și cu câinele familiei.

Procurorul de caz a spus că băiatul și sora sa de șapte ani au povestit supliciile la care au fost supuși. Abuzurile sexuale repetate și regulate au fost comise de oameni apropiați din jurul lor. Mama, mătușa, unchiul, bunica și prieteni de familie, făceau parte dintre aceste persoane.

Abuzul se presupune că a avut loc în timpul „petrecerilor de familie private”, potrivit presei locale. Cei trei copii, au fost plasați în asistență maternală din ianuarie 2019. Se spune că suferă de „întârzieri în dezvoltare și probleme de comportament”.

Ancheta este în desfășurare.

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


*

Inline
Inline