Breaking News

Și-a ucis cu brutalitate părinții pentru că nu erau de acord să-și facă schimbare de sex

Adolescentul care și-a ucis părinții și câinele din cauza conflictelor privind identitatea de gen, a fost condamnat la 40 de ani de închisoare

Andrea Balcer, și-a ucis părinții pentru că nu erau de acord cu schimbarea de sex Andrea Balcer, și-a ucis părinții pentru că nu erau de acord cu schimbarea de sex - Foto: Închisoarea din KENNEBEC
Distribuie:

Andrea Balcer avea 17 ani în momentul în care și-a „pierdut cumpătul” și i-a înjunghiat mortal pe părinții săi. Alice și Antonio Balcer, au fost uciși la domiciliul lor din Winthrop, statul Maine, pe 31 octombrie 2016, informează publicație Newsweek.

Balcer, care se consideră acum femeie, a afirmat că se străduia să se ocupe de tranziția ei de la bărbat la femeie. În toată acea perioadă familia nu i-a oferit nici un sprijin, susține ea. Balcer a susținut, de asemenea, că a fost molestată ani de zile de către mamă și abuzată fizic și psihic de către tată. Acuzațiile ei au fost negate cu vehemență de restul familiei.

După lansarea atacului frenetic, soldat cu înjunghierea mamei sale de nouă ori și a tatălui, Balcer și-a ucis și câinele familiei. Era un chihuahua care a continuat să latre și după ce a terminat cumplita crimă, relatează publicația Central Maine.

Acuzațiile aduse de instanță

Balcer, acum în vârstă de 20 de ani, a pledat vinovat la două capete de acuzare pentru crimă și o circumstanță agravantă pentru cruzime față de animale. Acuzațiile i-au fost aduse la Centrul Judiciar din Capital Augusta, statul Maine, în septembrie. Apărând în aceeași instanță, Balcer și-a cerut iertare de la restul familiei sale, fiind condamnată la 40 de ani de închisoare. „Am făcut o greșeală teribilă, care a costat viețile celor doi oameni care mi-au dat viață și m-au crescut”, a spus Balcer. „Sunt aici doar pentru a cere un singur lucru: ”iertarea familiei mele”, scrie publicația Central Maine.

Fratele inculpatului, Christopher Balcer, care a fost cruțat în noaptea atacului, i-a trimis o scrisoare în închisoare pentru a-i spune că nu l-a iertat. În ea îi reamintește că familia nu era așa cum a prezentat-o în instanță. I-a spus că este o creatură inumană și faptul că încearcă să demonstreze un alt fel de caracter îl dezgustă.

Carl Pierce, fratele lui Alice Balcer, a declarat instanței că nu sunt adevărate pretențiile ei. Sunt minciuni precum cele că nu ar fi primit niciun sprijin în timpul tranziției sale. A fost „o insultă pentru familia noastră, o insultă pentru societatea noastră și o insultă pentru comunitatea LGBTQ”. Conform postului TV CBS: „Nu a existat nici ură. Nu a existat nici răutate. Nu a existat nici rea voință. A fost doar dorința de fi sigur că asta îți dorești. Iar în cele din urmă a fost acceptarea”, a spus el. „Pentru a justifica aceste asasinate din cauza identității sexuale sau a disforiei de gen, am credința că este cu adevărat un act de lașitate. Andrea ar trebui să se rușineze de ea însăși”.

Declarația judecătorului

După condamnare, judecătorul Daniel Billings a dat o declarație. A spus că nu a impus termenul maxim de 55 de ani de închisoare. Motivația a fost că inculpata nu a avut o condamnare penală anterioară. Pentru că a pledat vinovată s-a ajuns la un acord cu procuratura, condamnarea ei fiind redusă. Judecătorul a spus că nu a luat în considerare lupta lui Balcer pentru identitatea de gen atunci când a condamnat-o.

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*