Breaking News

Un imigrant sirian de 20 de ani a fost arestat pentru „violarea unui băiețel de trei ani”

Abominabila faptă s-a petrecut într-un lagăr de refugiați din Grecia

Thamer imigrantul sirian care a violat un băiețel de trei ani - Foto: Daily Mail (© CEN)
Distribuie:

Daily Mail informează pe pagina sa electronică despre un imigrant sirian de 20 de ani care a fost arestat pentru că a violat un băiat de trei ani într-o tabără de refugiați din Grecia.

Tânărul Alshahada Thamer, în vârstă de 20 de ani, a fost arestat după după ce mama băiatului a raportat abominabila faptă. Femeia a cărei naționalitate este necunoscută, s-a trezit în adăpostul în care locuia, cu băiețelul plângând și sângerând. Incidentul a avut loc în tabăra de refugiați din Agia Eleni. Aceasta se află foarte aproape de orașul Ioannina, situat în nord-vestul Greciei.

Declarația mamei

Mama susține că fiul ei s-a dus să se joace pe terenurile de sport din tabăra de refugiați și s-a întors înapoi la ea cu lacrimi în ochi. Ea a spus de asemenea că fiul ei prezenta leziuni externe. Băiețelul se mai plângea și de o durere în partea inferioară a abdomenului dar și în zona organelor genitale. Mama și-a dus fiul la Spitalul Universitar din Ioannina, unde personalul medical a confirmat că băiatul a fost abuzat sexual.

Poliția a fost informată și a pornit o investigație pentru găsirea făptașului. În scurt timp a reușit să depisteze un suspect în persoana lui Thamer. Acesta se afla în tabără în momentul arestării sale. El a fost arestat pentru suspiciune de viol, însă nu este clar în ce circumstanțe l-a agresat pe băiat. Încă nu se știe dacă suspectul a fost pus sub acuzare deoarece ancheta este în desfășurare.

Rapoartele venite din partea Organizației Națiunilor Unite și a ONG-urilor care operează în zonă sunt îngrijorătoare. Acestea și-au exprimat îngrijorarea față de creșterea numărului de victime ale prădătorilor sexuali în lagărele de refugiați din Grecia, potrivit presei locale. În plus se presupune că multe dintre aceste abuzuri sunt trecute sub tăcere sau nedeclarate. Se pare că bandele de contrabandiști care se ocupă cu aducerea imigranților în Europa fac legea acolo. Poliția intervine doar atunci când există o plângere, dar anchetele sunt dificile. Există o lege a tăcerii impusă de aceste bande în locațiile respective.

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*