Breaking News

Crima din Militari! Un imigrant sirian principalul suspect

Femeia ucisă și apoi incendiată din cartierul Militare pare a fi victima unui cetățean sirian care a devenit principalul suspect

Imigrant sirian principal suspect de crima
Distribuie:

Un imigrant sirian pare a fi principalul suspect în cazul cadavrului descoperit de pompieri în urma unui incendiu din București. O femeie a fost găsită în demisolul vilei unde a avut loc incendiul. Acesta prezenta tăieturi la nivelul corpului și lovituri în zona craniului.

Primele ipoteze

Inițial principalul suspect a fost prietenul femeii. Ancheta i-a condus însă pe polițiști pe o altă pistă, aceștia ridicând ieri seară un cetățean sirian în vârstă de 32 de ani, care este considerat acum principalul suspect. Bărbatul ar fi ucis-o pe femeia care lucra ca și menajeră în locația respectivă, iar pentru a acoperi urmele crimei, acesta ar fi provocat deliberat incendiul.

Suspectul a fost audiat ore în șir de către polițiști. Bărbatul cu cetățenie siriană ar putea fi primul imigrant care a comis o crimă pe teritoriul României. Vila din cartieru Militari unde a avut loc crima, este încă împânzită de oamenii legii, care caută probe suplimentare la trei zile după cumplita tragedie. Când pompierii au descoperit cadavrul, acesta prezenta urme de lovituri la cap și tăieturi pe tot corpul. Femeia a fost acoperită cu mai multe obiecte de îmbrăcăminte, cărora ulterior li s-a dat foc. Flăcările au fost văzute inițial la subsolul clădirii, loc în care de altfel a și fost găsită victima.

Femeia era din Dâmbovița, avea 44 de ani și venise la București împreună cu iubitul ei. Bărbatul în vârstă de 45 de ani, lucra și el în aceeași clădire și a fost la rândul său și el rănit în incendiu. Criminaliștii au amprentat atât interiorul cât și exteriorul clădirii, pentru a stabili dacă cineva s-a năpustit din afară peste femeie și partenerul ei. Bărbatul era confuz în momentul în care a fost întrebat de anchetatori ce s-a întâmplat și a declarat că nu are nici cea mai mică idee.

Există și varianta unui jaf urmat de crimă, pe care procurorii o iau în calcul, mai ales că în respectiva vilă își aveau sediul câteva firme. Ancheta este în plină desfășurare scrie pe pagina sa de web postul B1 TV.

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*