Breaking News

Un bărbat și o femeie AU RĂPIT UN BĂIEȚEL DE UN AN din căruciorul său sub amenințarea armei

Mama s-a luptat să-l scape din mâna atacatorilor înarmați, dar bărbatul și femeia i-au smuls fiul și l-au pus într-un SUV dispărând în trombă

Un bărbat și o femeie au răpit un băiețel de un an din căruciorul său Un bărbat și o femeie au răpit un băiețel de un an din căruciorul său - Colaj foto: sursa Daily Mail
Distribuie:

Un bărbat și o femeie au răpit un băiețel din căruciorul său sub amenințarea armei, informează Daily Mail în ediția online.

Cei doi au fost arestați în Georgia. Ei ar fi smuls un băiat de un an din cărucior, amenințând-o pe mama sa cu o armă. Aceștia i-au smuls fiul și l-au urcat într-un SUV, în ciuda eforturilor curajoase ale mamei de a se lupta cu ei, spune poliția.

Mateo Alejandro Montufar-Barrera a fost răpit sâmbătă în jurul amiezii. Totul s-a petrecut în timp ce mama sa Leslie Bamaca, îl plimba într-un cărucior pe stradă. A fost emisă o alertă AMBER, de răpire pentru băiețel. Acesta a fost găsit în siguranță de poliție aproximativ cinci ore mai târziu. Suspecții au fost identificați ca Maynor Dario Valera Zuniga și Kristin Nicole Valera Zuniga. Ei au fost arestați.

Au răpit un băiețel sub amenințarea armei

Poliția spune că perechea s-a apropiat de mamă și copil într-un SUV Acoon MDX din 2003. Bărbatul a ieșit din mașină ținând un pistol la șold. Suspectul, descris ca fiind hispanic, în jur de 20 de ani, a încercat să-l ia pe băiat, În acel moment, mama a ripostat și a reușit să-i smulgă arma bărbatului, încercând să-l împuște. Dar arma nu s-a declanșat, spun rapoartele poliției.

În timpul luptei, femeia a smuls o bucată din pantalonii scurți ai suspectului și i-a scos unul dintre pantofi. Fotografiile cu îmbrăcămintea bărbatului au fost postate de FBI pe rețelele de socializare. Se cerea ca oricine avea informații despre suspecți să le prezinte.

Al doilea suspect, o femeie, a ieșit ulterior din mașină și l-a luat pe băiat. Perechea a pornit apoi în trombă cu bebelușul în vehiculul lor de autostrada I-85, spun autoritățile. Răpitorii au fost localizați de o patrulă de poliție din statul Georgia în jurul orei 17:00. Aceasta a observat vehiculul și l-a tras pe dreapta. Cei doi suspecți care au răpit un băiețel sub amenințarea armei au fost arestați.

Între timp, Mateo, băiețelul de un an a fost găsit nevătămat și s-a reunit cu mama sa. Aceasta colaborează acum cu detectivi de la Biroul de Investigații din Georgia, care au preluat cazul. Sora ei, Jessica Bamaca, a declarat pentru postul local de știri că familia nu cunoaște răpitorii. „Nu avem nicio idee despre cine sunt. Este pentru prima dată când îi vedem. Nu știm de unde provin. Nu știm care au fost intențiile lor”, a declarat aceasta.

Poate ești interesat:

 

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*