Breaking News

A murit la doi ani după un viol barbar care i-a afectat ”toate organele interne”

Povestea tragică a unei femei care nu a mai reușit să se recupereze după rănile îngrozitoare provocate de un violator sadic

Anna Barmina și monstrul care a violat-o Anna Barmina și monstrul care a violat-o - Colaj foto: © east2west news
Distribuie:

Daily Mail a publicat un articol despre destinul tragi al unei femei, care a murit la doi ani după un viol barbar, provocat de bestia care nu poate fi denumit om.

La doi ani după ce a fost violată „cu o creangă ruptă dintr-un copac” într-un atac sexual barbar care i-a afectat „toate organele interne”, femeia a pierdut o luptă curajoasă pentru viață. Nu a mai reușit să se recupereze în urma rănilor îngrozitoare pe care le-a primit de la un violator în serie malefic.

Acum, rudele ei și-au exprimat dezacordul dat de o instanță de judecată care i-au redus pedeapsa de 23 de ani a lui Gizar Ziyangareev. Monstrul a provocat un adevărat șoc în Rusia datorită faptelor sale abominabile. Bestia care nu poate fi denumit om, a atacat-o pe Anna Barmina, în vârstă de 33 de ani, cu un cuțit și cu pumnii. Apoi a tras-o în tufișuri „să o violeze cu o ramură ruptă dintr-un copac”. Toate aceste declarații au fost date în timpul procesului.

Femeia nu și-a mai revenit din șoc

Doctorii din Ufa, un oraș din Rusia cu peste un milion de locuitori, au spus că „toate organele interne” au fost distruse în atacul brutal. Violul i-a provocat victimei un atac de cord și a intrat în comă. Femeia care era reprezentantă a produselor cosmetice Oriflame, a stat aproape un an în comă. Și-a recăpătat cunoștința în urma atacului, dar nu a mai putu vorbi niciodată în urma acelui viol barbar. Ea a pierdut aproximativ 30 de kilograme greutate și nu a părăsit niciodată patul de spital după atac.

Tânăra a fost una dintre cele patru femei pe care Ziyangareev le-a violat în decurs de o săptămână. Bărbatul fusese eliberat din închisoare pentru o condamnare datorată tot atacurilor sexuale violente. Printre victime au fost și o fată minoră.

Mama Annei, Natalia, l-a numit un „monstru inuman” și a cerut pedeapsa cu moartea. Poliția locală a spus că nu a întâlnit niciodată un atac atât de brutal și de crud. Dar, surprinzător, instanța supremă regională din regiunea Bashkortostan din Rusia, i-a tăiat acestuia o lună din sentința primită inițial.

Ziyangareev a pledat în apărarea sa că are trei copii în întreținere de care trebuie să aibă grijă. În plus mama sa este  în vârstă și trebuie să o sprijine.

Vărul victimei, Adel Galiev, a spus: „Familia mea este indignată de aroganța acestei persoane. Cum îndrăznește, să ceară diminuarea pedepsei sale, invocând în apărare grija pentru copiii și mama sa? Mai ales că este un violator recidivist”.

Un anchetator care l-a arestat pe  Ziyangareev, a spus: „Mi-a spus că nu regretă nimic din ceea ce a făcut”. Acesta a susținut că autorul acelui viol barbar nu va fi niciodată „vindecat”.

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*