Breaking News

DISTRACȚIE DEMENTĂ! O asistentă medicală a schimbat 5.000 de copii în decurs de 12 ani pentru amuzamentul ei

Elizabeth Mwewa și-a mărturisit păcatele pe patul de spital și acum se roagă la Dumnezeu pentru iertarea păcatelor

O asistentă medicală a schimbat 5.000 de copii O asistentă medicală a schimbat 5.000 de copii în 12 ani
Distribuie:

Portalul de știri MS News informează că o fostă asistentă medicală care suferă de cancer, a dezvăluit că a schimbat aproximativ 5.000 de copii în timp ce lucra la Spitalul de Predare al Universității (University Teaching Hospital-UTH) din Republica Zambia.

Elizabeth Mwewa - Sursa foto: MS News (© Genesis Media)

Elizabeth Mwewa – Sursa foto: MS News (© Genesis Media)

Asistenta pe nume Elizabeth Mwewa, a adăugat că acesta a devenit un obicei pentru ea și obișnuia să o facă pentru distracție. Acum, asistenta bolnavă de cancer în stadiu terminal se roagă la Dumnezeu pentru iertare.

Asistentele medicale sunt considerate ca fiind foarte apropiate de pacienții din spitale. Ele au sarcina ca aceștia să se simtă în siguranță și să aibă grijă de ei. Cu toate acestea, unele asistente medicale s-au dovedit a fi diavolul în persoană. Afirmația este valabilă și pentru asistenți medicali, care pot fi la fel de odioși.

Vezi articolul:  Asistentul medical care a violat o pacientă în comă de zece ani

”Am schimbat aproximativ 5.000 de bebeluși în 12 ani. Am lucrat în maternitatea de la UTH”, a declarat Elizabeth Mwewa pe patul de moarte. Mărturisirile femeii au fost publicate de ziarul ”Observatorul Zambian”.

Declarațiile femeii

Femeia a mai spus: ”Am cancer terminal și știu că voi muri în curând. Vreau să mărturisesc păcatele mele înaintea lui Dumnezeu și pentru toți cei care au fost afectați. Mă adresez în special mamelor care au născut la spital în timpul serviciului meu”. Femeia care este acum în vârstă, speră că prin mărturisirea păcatelor va ajunge în rai.

„Nu am nimic de ascuns, în cei 12 ani în care am lucrat la maternitatea UTH am schimbat aproape 5000 de copii”, a mărturisit ea. Mwewa a adăugat că a devenit un obicei și a făcut-o pentru distracție. A recunoscut acum că a păcătuit împotriva lui Dumnezeu și a zambienilor și că ar vrea să fie iertată. „Știu că am păcătuit împotriva lui Dumnezeu și mă rog să mă poată ierta pentru asta. Le cer și zambienilor afectați să mă ierte pentru lucrurile rele pe care le-am făcut copiilor nevinovați”.

Femeia dă vina acum pe diavol. Ea pretinde că el este cel care s-a folosit de ea pentru a comite păcatele pe care acum le regretă. „Am făcut ca multe mame să nu alăpteze copilul lor biologic. Nu vreau să merg în iad pentru asta. Îmi pare foarte rău că am păcătuit atât de mult, vă rog să mă ierți”, a cerșit ea îndurare.

Mwewa a adăugat că acei copiii născuți între anii 1983 și 1995 la spital, ar trebui să fie verificați, mai ales dacă arătă diferit față de ceilalți frați. „Dacă v-ați născut în UTH între anii 1983-1995, este posibil ca părinții voștri să nu fie părinții voștri biologici”, a spus ea.

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*