Breaking News

DRAGOSTE NECONDIȚIONATĂ! TOTO, labradorul a cărui devotament a înduioșat întreaga lume

TOTO își așteaptă stăpânul de mai bine de o săptămână în fața unui spital din Argentina, fără să știe însă că acesta a murit

TOTO câinele loial care își așteptă stăpânul în fața spitalului fără să știe că a murit TOTO câinele loial care își așteptă stăpânul în fața spitalului fără să știe că a murit (© CEN/Twitter)
Distribuie:

TOTO, un câine loial de rasă Labrador își așteaptă stăpânul de mai bine de o săptămână în fața unui spital din Argentina, fără să știe însă că acesta, din păcate, a murit, scrie Daily Mail pe pagina sa de web.

Cățelul de șase ani pe nume Toto stă în fața ușilor spitalului Pablo Soria din orașul San Salvador de Jujuy. Presa locală a scris că Toto trăia împreună cu stăpânul său. Acesta a cerut ca animalul de companie să fie adus la spital pentru a-și lua rămas bun de la el.

Rudele bărbatului însă au uitat să-l ia pe Toto acasă. Loialul patruped a rămas la ușa spitalului pentru a-și aștepta stăpânul.

Fatima Rodriguez, membra unei organizații locale care se ocupă cu protecția animalelor, a declarat că ei se ocupă acum de găsirea unui nou stăpân pentru Toto. Ea a declarat că „persoana care îl adoptă ar trebui să aibă o casă cu o curte închisă”. În caz contrar, există riscul ca animalul să evadeze și să se întoarcă la ușa spitalului.

Toto a fost consultat de un veterinar și a suferit o intervenție chirurgicală la una din labe. Câinele va fi de asemenea castrat.

TOTO este un câine docil și loial

Cățelul este foarte cuminte și prietenos, permițând oricărui trecător să-l mângâie sau să-l atingă, spune presa locală. Un locuitor din apropiere, mai dă o mână de ajutor când vine vorba de îngrijirea animalului El a spus că: „el [câinele] pare să creadă că stăpânul său va ieși într-o zi din spital pentru a-l duce acasă”. Nu se cunoaște din ce cauză a murit stăpânul cățelului.

Labradorii sunt vestiți ca fiind printre prietenii cei mai buni ai omului. Loialitatea lor e neclintită și sunt una din cele mai populare rase de câini de ajutor. Aceștia sunt trimiși în zone de luptă și pot fi folosiți în diverse operațiuni de salvare. Ei sunt foarte căutați ca și câini-ghizi pentru cei nevăzători.

 

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*