Breaking News

BĂIATUL CARE A REFUZAT SĂ MOARĂ! Bobby este un băiețel care a supraviețuit după ce a fost deconectat de la aparate

Bobby Webber a fost brutalizat de către unchiul său, dar a supraviețuit miraculos după ce a fost deconectat de la aparatele care-l mențineau în viață

Bobby Webber băiatul care n-a vrut să moară Bobby Webber băiatul care n-a vrut să moară - Colaj foto: Sursa Daily Mail
Distribuie:

Daiy Mail a publicat pe pagina sa de web povestea băiețelului cunoscut acum ca Bobby cel Viteaz, după ce a supraviețuit miraculos în momentul în care a fost deconectat de la aparatele care-l mențineau în viață.

Părinții micuțului Bobby Webber s-au confruntat cu o decizie imposibilă. După patru ore de abuz în mâinile unchiului său, Bobby, pe atunci în vârstă de șapte luni se zbătea între viață și moarte. Părinții erau plecați în luna de miere când s-a întâmplat nenorocirea. Medicii le-au spus lui Barry și Elisei Webber că fiul lor se află în stare critică și are șanse mici de supraviețuire. Ei au recomandat părinților să fie de acord cu deconectarea băiețelului de la aparatele de menținere a vieții.

Părinții au fost devastați la aflarea veștii, dar au urmat recomandările medicilor. După ce au chemat un preot și l-au botezat pe Bobby, au oprit ventilatorul. Dar, împotriva tuturor șanselor date de medici, Bobby a supraviețuit. El a reușit să respire singur. Apoi starea lui de sănătate a continuat să înregistreze progrese remarcabile.

Au urmat o multitudine de obstacole, însă patru ani mai târziu, Bobby care a fost denumit Bobby cel Viteaz, luptă în continuare. Faptul că a supraviețuit este o minune. El se recuperează în continuare în urma numeroaselor leziuni suferite. A suferit fracturi multiple ale craniului de la traumatisme provocate de un obiect contondent. Ochii îi erau plin de sânge după ce a fost zgâlțâit violent. Avea câteva vertebre fracturate, organele genitale zdrobite și urme de mușcături pe tot corpul.

Cum s-a întâmplat tragedia

Andrew Nolan a fost logodit cu mătușa lui Bobby și a fost un prieten de familie timp de 12 ani înainte de atacul revoltător. Nu a recunoscut niciodată ce l-a determinat să-l abuzeze pe Bobby în acea zi. El a stat cu băiatul în timp ce mătușa lui Bobby le-a dus pe celelalte surori ale băiețelului la film. Nolan a pledat vinovat de abuzul asupra lui Bobby, în decurs de patru ore cât a lipsit mătușa lui. A fost condamnat la opt ani și jumătate de închisoare. Această sentință a fost majorată cu încă trei ani în apel.

O recuperare miraculoasă

La patru ani după decizia teribilă și oribilă de a-l deconecta de la aparate, Bobby continuă să depășească tote așteptările. Mama lui a declarat pentru Daily Mail Australia că progresele făcute de el sunt uimitoare. „Absolut tot progresele pe care le face Bobby sunt surprinzătoare”, a spus doamna Webber. Rănile lui Bobby sunt în continuare aceleași. El a rămas cu un traumatism cranio-cerebral și paralizie cerebrală, fiind tetraplegic. Are o afectare a vederii corticale, dar nu este orb, în ​​ciuda rapoartelor inițiale care sugerau acest lucru. El și-a pierdut vederea la un singur ochi, dar poate vedea cu celălalt.

Mama lui Bobby a spus că energia băiatului e debordantă, iubește să se distreze, lucru care îl transmite și familiei. Cu toate că nu poate merge, se împinge pe burtă prin casă pentru a ajunge unde dorește. De foarte puține ori apelează la ajutorul familie. Nu are astâmpăr niciodată. De îndată ce se trezește Bobby își începe programul zilnic. I se administrează prima rundă de medicamente și este schimbat. Este dus la toaletă unde se descurcă singur, ceea ce este uimitor pentru situația lui. Este una dintre cele mai mari realizări ale sale, ușurând mult eforturile familiei, a spus mama lui.

Bobby face pe zi ce trece progrese remarcabile. Deși nu va fi recuperat în totalitate, eforturile sale îi vor îmbunătăți viața de zi cu zi. Familia îi este aproape și face tot posibilul ca acesta să se simtă cât mai confortabil și fericit.

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*