Breaking News

Drama lui Florin Barbu nu trebuie să se mai repete. Nu în România!

Referendumul pentru familie este și pentru românul ai cărui copii au fost dați spre adopție unui cuplu de HOMOSEXUALI

Florin Barbu românul căruia i-au fost dați copiii la un cuplu de homosexuali
Distribuie:

Au fost două episoade mediatice care au atras atenția românilor: cazul familiei Bodnariu și cazul lui Florin Barbu. În primul caz copii acestei familii au fost luați cu forța de organizația Barnevernet din Norvegia, care este condusă de o persoană cu orientare homosexuală, într-un mod cât se poate de brutal și odios. În cel de-al doilea caz, Florin Barbu este un român care trece prin cea mai cumplită situație din viața lui după ce copiii i-au fost luați și dați spre adopție unui cuplu gay.

Dacă în primul caz după un lobby foarte puternic și eficient la nivel mondia situația s-a rezolvat familia recuperându-și copiii și întorcându-se în țară, cazul lui Florin Barbu s-a terminat din nefericire foarte prost pentru acesta. Bărbatul a pierdut copiii inclusiv la CEDO, ridicând o problemă care este acum pe buzele tuturor: se va putea întâmpla așa ceva și în România?

Dacă pentru civilizația occidentală a fost creat un sistem în care soarta copiilor orfani sau aflați în plasament este jucată la ruletă, România mai are șansa să nu intre în capcana acestui joc periculos cu soarta copiilor. Pentru a scăpa de pericolul în care copiii orfani, abandonați sau luați în plasament să fie plasați în familii homosexuale, referendumul pentru familie este prima etapă care dă garanții că acest lucru nu va fi posibil în viitor.

Destinul trist al acestui bărbat

Cazul lui Florin a fost amplu mediatizat în mass-media. Acesta nu și-a mai văzut copiii din anul 2014 după ce au fost trecuți în plasament datorită certurilor dintre părinți. Trebuie remarcat faptul că autoritățile nu au identificat nici un caz de violență fizică împotriva copiilor. Cu toate eforturile făcute de tatăl copiilor minorii au fost dați spre adopție, devenită definitivă, unui cuplu de homosexuali.

Bărbatul a apelat inclusiv la CEDO care a refuzat cererea judecării acestei spețe, intrând ulterior în greva foamei. Epuizat fizic și psihic acesta a ajuns pe un pat de spital, renunțând la greva foamei și declarând că nu va renunța NICIODATĂ să lupte pentru copiii săi și spunând că: ”Vreau să apuc să îmi strâng copii la piept, nu să mor”. Este de remarcat faptul că statul român nu s-a implicat absolut deloc în această speță, lucru care a fost spus chiar de unul dintre judecătorii din Marea Britanie care a judecat acest caz. Cerând un punct de vedere Președintelui României, nu a primit un răspuns nici până în ziua de azi.

De ce este necesar acest referendum

Dincolo de toate petardele și fumigenele care sunt aruncate în spațiul public, acest referendum este necesar pentru a stipula în legea fundamentală a României, Constituția, faptul că familia este definită drept căsătoria liber consimțită între un bărbat și o femeie. Amendamentul este la fel de puternic ca cel din articolul 1 din Constituția României, care spune că: ”România este stat naţional, suveran şi independent, unitar şi indivizibil”, lucru care scutit România de multe atacuri subversive la integritatea sa teritorială.

În același mod, fiind stipulat acest lucru în legea fundamentală, îi va putea apăra pe minorii care neavând posibilitatea de a decide, ar putea mai târziu să fie afectați negativ în momentul în care vor avea discernământul necesar să analizeze situația lor.

Comentarii Facebook

Distribuie:

1 Comment on Drama lui Florin Barbu nu trebuie să se mai repete. Nu în România!

  1. Foarte trist.sper ca Dumnezeu sa il ajute sa-şi recupereaze copii…

Leave a comment

Your email address will not be published.


*