Breaking News

Drogați și legați în scaunele auto cu care erau aduși la creșă

Este tratamentul la care erau supuși copiii de către o proprietară a unei creșe din SUA

Rebecca Anderson într-o fotografie nedatata din închisoare Foto: © Închisoarea din Districtul Dallas/AP
Distribuie:

Poliția a făcut o descoperire îngrozitoare la o creșă din orașul Mesquite, statul Texas, săptămâna trecută. Detectivii au descoperit cum proprietare droga copiii și îi lega în scaunele de mașină cu care părinții îi aduceau dimineața la creșă. Totul a fost făcut public de site-ul ABCNews. Ei erau imobilizați în aceste scaune cu autorul centurilor de siguranță și cu ajutorul unor corzi de plastic pe care le legau în jurul gâtului. Unii dintre copii erau apoi închiși în dulapuri sau în toaletele întunecate ale creșei. Vârstele copiilor supuși acestor abuzuri nu au fost precizate.

Cine este proprietara

Proprietara creșei, Rebecca Anderson, este acum în închisoare și se confruntă cu până la nouă acuzații legate de punerea în pericol a copilului, după ce a mărturisit că a sedat în mod regulat copiii cu Tylenol și i-a lăsat legați de scaunele auto în dulapuri sau camere întunecate timp de până la șapte ore pe zi. Făcea acest lucru doar pentru a-și ușura munca, potrivit raportului depus de detectivii de la Departamentul de Poliție din Mesquite.

Uneori, puteau fi auzite țipete care veneau din interiorul creșei, au declarat vecini pentru postul de televiziune KTRK, afiliat ABC. „M-a nedumerit faptul că acești copii deveneau agitați când erau lăsați la creșă de către părinți. Am ajuns ca la un moment dat să fiu alarmat de acest fapt”, a declarat un vecin pentru KTRK.

O investigație privind practicile de la această creșă a început după ce un tată a montat o minicameră pe scaunul de mașină al copilului, cu care a înregistrat-o pe doamna Anderson cum l-a bruscat pe pe fiul său de 6 luni din scaunul de mașină, ținându-l de o gleznă și trăgându-l de bavețica pe care o purta la gât, apoi hrănindu-l cu o seringă, se spune în raportul poliției. Anderson a declarat poliției că i-a drogat pe copii ca să-i facă să nu mai plângă. Apoi îi lega de scaunele pentru mașină pentru a se asigura că nu se vor mișca în timpul zilei, se spune în același raport al poliției.

ABC News nu a reușit să-l contacteze pe avocatul doamnei Anderson. Apelurile telefonice făcute către creșa incriminată în articol au rămas fără răspuns.

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*