Breaking News

Crimă oribilă: răpită, violată și ucisă! I-au zdrobit craniul cu un bolovan de 37 kg

Arma crimei și cei patru acuzați au fost prezentați instanței în cel mai brutal caz de răpire, viol și crimă din Africa de Sud

Crimă oribilă! I-au zdrobit craniul cu un bolovan de 37 kg Foto: Daily Mail
Distribuie:

Daily Mail a prezentat într-un articol publicat pe MailOnline, informații despre cazul studentei care a fost răpită, violată și ucisă în Africa de Sud. O bandă formată din patru indivizi, a fost prezentată instanței. Cei patru au folosit un bolovan cu diametrul de aproximativ 60 cm și 37 kg pentru a-i zdrobi craniul victimei. În prealabil aceasta a fost răpită și violată.

Bolovanul acoperea un puț de foraj și a fost folosit pentru a lovi de două craniul victimei în timp de era imobilizată pe pământ. Victima, Hannah Cornelius, era o studentă eminentă, care a fost ucisă în localitatea Stellenbosch din Africa de Sud. Crima a avut loc în luna mai a anului trecut.

Lovitura fatală i-a fost dată după ce cel puțin trei dintre infractori au participat la violul în grup al studentei. Hannah, în vârstă de 21 de ani, ar fi murit imediat, potrivit experților. Cu toate acestea, pentru a fi siguri, unul dintre ucigași i-a înfipt și un cuțit în gât. Vernon Witbooi, 33 de ani, Geraldo Parsons, 27 de ani, Nashville Julius, 29 de ani și Eben Van Nieberk, în vârstă de 28 de ani, se confruntă cu acuzații de jaf, răpire, viol și crimă.

Cum s-a produs cumplita tragedie

Hannah a fost răpită împreună cu un prieten pe nume Cheslin Marsh, în vârstă de 22 de ani. Tânăra l-a condus pe băiat acasă în luna mai a anului trecut. Ea și-a parcat automobilul albastru, marca VW Golf, primit cadou de la bunica ei fața apartamentului unde stătea prietenul său. În acel moment o bandă de patru bărbați, i-au atacat deschizând ambele uși ale mașinii. Tinerei i-au pus o șurubelniță în piept, iar colegului ei un cuțit în spate, amenințându-i cu moartea. Unul dintre cei din bandă i-au strigat tânărului: „Stai liniștit sau moare”.

Tânărul a fost jefuit de bani și telefonul mobil, apoi a fost închis în portbagajul mașinii. Banda a mers apoi la un dealeri de droguri pentru a cumpăra metamfetamină. Hannah a fost imobilizată de doi dintre cei patru bărbați, pe scaunul din spate al mașinii. Apoi aceștia au ieșit din orașul Stellenbosch, cunoscut pentru vinurile de lux produse în împrejurimi.

Ce i-au făcut prietenului fetei

Într-un loc izolat l-au scos pe prietenul fetei din portbagaj și l-au dus în tufișurile de la marginea drumului. Aici i-au pus capul pe o piatră și l-au lovit cu o cărămidă în cap. Asaltul brutal s-a oprit numai când gașca era convinsă că tânărul a murit. Când s-a trezit, tânărul s-a dus la o casă din apropiere pentru a da alarma. Avea leziuni grave ale capului și un braț rupt.

Din păcate era prea târziu. Trupul ei fusese găsit mai devreme, la mai mulți kilometri depărtate de drum, iar o acțiune de urmărire a poliției era deja în plină desfășurare pentru prinderea criminalilor. Ea a fost târâtă într-o podgorie din apropiere și violată de cel puțin trei bărbați. Supliciul a fost descris la tribunal drept o încercare „extrem de dureroasă”. Hannah a suferit leziuni severe vaginale și cervicale în atacul prelungit.

Când s-a terminat, se presupune că banda a găsit un bolovan mare care acoperea un puț de apă. L-au luat și i-au zdrobit craniul fetei cu el. Vânătăile puternice de pe brațele ei arată că a fost țintuită la pământ. L-a sfârșit, după ce au ucis-o, i-au lăsat uriașa piatră pe cap.

Ultimele statistici din Africa de Sud arată că 56 de persoane sunt ucise zilnic. 110 femei sunt violate, iar 45 de mașini sunt furate zilnic. Este una din țările cu rata criminalității cea mai ridicată din lume.

Comentarii Facebook

Distribuie:

1 Comment on Crimă oribilă: răpită, violată și ucisă! I-au zdrobit craniul cu un bolovan de 37 kg

  1. Aprob si sustin comentariul tau, la fel si alte fapte ar trebui incadrate la pedepse capitale.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Recomandat
Daily Mail informează pe site-ul său, MailOnline, despre faptul că…
Cresta Posts Box by CP