Breaking News

Cum s-a manelizat TIFF-ul

Aţi celebrat faptul că sunteţi nişte proşti care plătesc impozite inclusiv în locul celor pe care i-aţi ovaţionat

Distribuie:

Timișoreanul Ciprian Jichici, este un fost consilier local în Timișoara din partea PNL și unul dintre cei mai apreciați specialiști din România în tehnologii Microsoft. Acesta a postat pe pagina sa de Facebook un comentariu deosebit de dur după ce la TIFF (Transilvania International Film Festival), a fost prezentat un concert de manele la sfârșitul proiecției documentarului BBC, “Regii manelelor”.
Formaţia lui Dan Bursuc a susținut un spectacol care a incendiat sala la sfârșitul concertului așa cum se poate vedea în clipul de mai jos.

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=jqWm6pu4xuY[/embedyt]

Timișoreanul nu a fost dat pe spate de acest concert, din contră, a postat așa cum am spus un mesaj extrem de dur pe Facebook. Iată conținutul acestuia:

“Văd multă lume inflamată pe tema manelizarii de la TIFF. Sincer, nu mă interesează, fiecare are dreptul să se manifeste în felul lui.   Marea mea problemă este cu impozitele. Dacă la mine la firma „uit” să plătesc chiar şi 10 RON la impozit pe profit sau TVA, sare ANAF-ul pe mine, popreşte conturi, etc…   Când vine vorba de băieţii ăştia, facem filme despre cum fac ei mii şi zeci de mii de euro într-o singura noapte.   Până când nu voi vedea acelaşi tratament aplicat de ANAF ca şi în cazul meu, plătitor regulat şi riguros de taxe, îmi rezerv dreptul să-i cataloghez drept ceea ce sunt. Nişte evazionişti nenorociţi, mână în mână cu nişte (o parte, nu toţi) funcţionari la fel de nenorociţi care îi protejează.   Asta ca să nu ajungem la subiectul justificării averilor considerabile acumulate până în acest moment, lucru în legătură cu care aceeaşi evazionişti nenorociţi (publici şi privaţi) tac mâlc. Voi ceilalţi, „sala în picioare”, vă rog să nu uitaţi că, practic, aţi celebrat faptul că sunteţi nişte proşti care plătesc impozite inclusiv în locul celor pe care i-aţi ovaţionat. În rest, numai de bine”

Dacă punem la socoteală și marea masă de asistați sociali din România, avem dimensiunea reală a ceea ce se întâmplă cu adevărat la noi.

Ce mă intrigă totuși pe mine, este de ce s-a inflamat atât de tare un specialist în IT care este scutit de impozit?

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*