Breaking News

VIDEO: Un pensionar pervers este imobilizat de trecători după ce a târât o fată de 12 ani în tufișuri și a agresat-o sexual

Trecătorii indignați îl admonestează pe bărbatul în vârstă de 72 de ani după ce l-au prins agresând sexual o fetiță de 12 ani

Un pensionar pedofil a agresat o fetiță de 12 ani Un pensionar pedofil a agresat o fetiță de 12 ani - Foto: Daily Mail (cola foto)
Distribuie:

Daily Mail informează în ediția electronică despre cum John Potts, un pensionar pervers acum în vârstă de 72 de ani, a dat jos o fetiță în vârstă de 12 ani de pe bicicletă și a târât-o în tufișuri, când aceasta trecea printr-un parc.

După aceea, bătrânul a tras pantalonii jos până la genunchi, atât ai lui cât și ai fetei și a agresat-o sexual. Toate aceste acuzații au fost făcute public într-o instanță de judecată din Marea Britanie. Pensionarul, care suferă de demență și o leziune a creierului, a fost oprit de către trecătorii care au auzit strigătele fetei în tufișuri. O femeie a sărit în ajutorul fetei agresate de către pensionarul pervers.

Între timp, mai mulți oameni s-au adunat și l-au filmat pe bătrân, asigurându-se că nu poate fugi, până a sosit poliția la fața locului. Videoclipul a fost apoi difuzat pe Facebook. În el se vede cum cel care a filmat scena, îl amenința pe bătrân că îl va raporta la poliție. În clipul pixelat, se poate vedea bătrânul cum iasă din tufișuri și trece sprijinindu-se de un baston pe lângă o bicicletă. Era bicicleta fetei care între timp fugea speriată de la locul faptei.

VIDEO filmat de un martor

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=2DM8JeLSiqI[/embedyt]

Cel care filma scena atacului petrecută în anul 2017, îi spunea bătrânului: „Te-am prins cu pantalonii în vine cu o fată de 14 ani!(Atât credea că are fata). Aceasta fuge acum speriată! Vei avea nevoie de mai mult decât un baston când poliția te va aresta”. Ulterior se poate vedea cum mai mulți oameni se apropie de pensionar printr-o poartă mică. Aceștia doreau să se asigure că bărbatul nu scapă.

Fata se îndrepta spre casa unui rude când a fost atacată de pensionar. L-a poliție fata a declarat: „M-a forțat să merg cu el. Îmi trăgea bicicleta. Am încercat să-l opresc, dar a continuat”. Apoi a fost forțată să trăiască scena traumatizantă din tufișuri.

Membrii juriului au primit și dovezi medico-legale care confirmau faptul că Potts a fost agresorul. Bărbatul nu a putut să fie judecat, dar a fost reținut în temeiul legii privind sănătatea mintală. Juriul a constatat că a săvârșit trei din cele patru presupuse acte. Două atacuri sexuale ale unui copil cu vârsta sub 13 ani, a fost una dintre acuzații. Incitarea unui copil sub 13 ani să se angajeze în activități sexuale, a fost cea de a doua.

Potts a fost flancat de trei asistente medicale, când a apărut vineri pentru a fi condamnat de instanța de judecată. Judecătorul Paul Watson a spus că are opțiuni limitate în speța dată. După dovezile venite din partea medicilor și a martorilor, s-a stabilit că bărbatul suferă de o tulburare mentală. El a fost reținut într-un spital securizat în conformitate cu articolul 37 din Legea privind sănătatea mintală.

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*