Breaking News

„Un pedofil crud”! Fost ofițer de poliție găsit vinovat pentru că a violat o fată de 13 ani

Ian Naude a fost polițist la poliția din Cheshire când a atacat o adolescentă în octombrie 2017, a violat-o în mașină și a filmat-o cu telefonul mobil

Ian Naude polițistul găsit vinovat de violarea unei fetițe de 13 ani - Foto: MS News Network
Distribuie:

Portalul de știri MS News a publicat cazul unui pedofil de o cruzime neobișnuită, găsit vinovat pentru că a violat o adolescentă de 13 ani. Bărbatul a început să lucreze pentru poliție în aprilie 2017, chiar dacă el era suspect într-un caz de corupere sexuală a unui minor. El a încercat să momească o fetiță din vecini, cu câteva luni înainte de a fi angajat.

Procesul unui pedofil crud

În timpul unui proces care a durat două săptămâni, Naude a arătat un caracter malefic. A fost descris ca fiind o persoană obsedată de virginitatea adolescenților. Mai grav este faptul că a intrat în poliție cu intenția de a se întâlni cu victime vulnerabile.

Un juriu de la Curtea Regală din Liverpool, l-a găsit vinovat pe bărbatul de 30 de an. El a fost acuzat de viol, agresiune sexuală și patru acuzații de comitere de infracțiuni sexuale împotriva copiilor. De asemenea, a fost găsit vinovat de abuzuri sexuale împotriva copiilor, venite de la cinci reclamanți cu vârste cuprinse între 12 și 15 ani. Poliția crede că ar putea exista mai multe victime care încă nu au făcut reclamație.

Judecătorul Clement Goldstone, care a prezidat procesul, a avertizat că se confruntă cu o decizie în care va da o „sentință foarte semnificativă”. Naude a recunoscut că a făcut sex cu fetița de 13 ani, pe care a întâlnit-o în timpul serviciului, dar a spus că a fost de comun acord. El și-a întâlnit victima în octombrie 2017 după ce a fost chemat la un incident domestic la domiciliu. A contactat-o ​mai târziu ​pe Facebook. Cei doi au făcut schimb de mesaje și imagini sexuale prin intermediul rețelelor sociale. Într-un final el a convins-o pe adolescentă să intre în mașina lui unde a violat-o.

Modul de operare al individului

Curtea a constatat că Naude câștiga încrederea fetelor tinere pe rețelele sociale, dându-se drept un băiat de 15 ani pe nume Jake Green. Deși era părintele unui copil, avea și un cont fals sub numele de de Bruce Ian Wayne, o referință la personajul Batman. Avea și un cont de Snapchat în care posta sub numele de Regele Nordului. Naude își convingea victimele să se dezbrace și uneori, să efectueze acte sexuale pe cameră. Apoi le trimitea la rândul său poze și filmulețe în care el însuși se masturba, s-a aflat în instanță.

În unele cazuri, Naude a amenințat că trimite fotografiile către alte persoane de pe lista de prieteni a victimelor Facebook. A recunoscut, de asemenea, patru cazuri în care a făcut fotografii indecente unor copii. În schimb a negat că a încercat să comită infracțiuni sexuale cu copii. S-a justificat prin faptul că mesajele trimise fetelor cerându-le să se întâlnească erau doar fantezii.

Naude a descoperit accidental într-un e-mail al poliției că va fi arestat. O victimă venise să să raporteze violul. Când telefonul său a fost confiscat, ofițerii au descoperit că 756 de imagini au fost șterse de pe el. Un laptop și un alt telefon s-au găsit pe un câmp în Market Drayton. Probele au fost găsite după ce acuzatul a fost tras de limbă de un coleg de celulă în arest.

Declarațiile procurorului de caz

Procurorul Martin McRobb, a declarat: „Ian Naude a afirmat că victima a fost de acord cu sexul, dar filmul deranjant al incidentului de pe telefonul său nu prezintă chipul unei femei care și-a dat consimțământul ci mai degrabă o fetiță speriată și abuzată de 13 ani”. Acesta a mai afirmat că individul folosea filmările ca și metodă de șantaj. Bărbatul a crezut că poate să scape, dar, din fericire, victima a găsit curajul să spună familiei ce s-a întâmplat.

Naude a fost arestat în ziua în care adolescenta a depus plângerea. A fost suspendat disciplinar apoi dat afară de la poliția din Cheshire. Șeful acestui individ, Janette McCormick și-a cerut personal scuze familiei victimei. Victima adolescentă a primit sprijin specializat de la poliția din Cheshire. Bărbatul va fi condamnat pe data de 13 decembrie.

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


*

Inline
Inline