Breaking News

Drama băiețelului înecat în fecale după ce a căzut în toaleta din curtea casei a ajuns în presa internațională

Băiețelul în vârstă de șase ani s-a înecat în materiile fecale după ce a alunecat în groapa latrinei din curtea casei sale din Moldova, în timp ce purta șlapii surorii sale mai mari

A murit înecat în latrina din curtea casei A murit înecat în latrina din curtea casei
Distribuie:

Un băiețel în vârstă de șase ani s-a înecat în fecale în toaleta din curtea casei părintești din Republica Moldova, informează Daily Mail.

Poliția crede că acesta a alunecat în groapa latrinei, după ce s-a urcat pe colacul de la toaletă având în picioare șlapii surorii sale mai mari. Beniamin Osipciuc a dispărut săptămâna trecută marți, din micul oraș Hîncești, situat în partea centrală a țării.

Informațiile din presa locală spun că băiatul ar fi căzut în toaletă în timp ce era acasă cu sora de 14 ani și fratele său, de 9 ani. Cei doi frați mai mari erau ocupați cu cursurile online și au observat dispariția lui abia mai târziu. Și-au anunțat părinții care erau la serviciu când băiețelul a dispărut.

500 de persoane l-au căutat timp de două zile

După căutări îndelungate, nereușind să-l găsească pe băiat, familia a raportat dispariția copilului. Poliția și voluntarii, în jur de 500 de persoane, l-au căutat pe băiat timp de două zile. Pentru că nu au reușit să-l găsească, polițiștii au decis să caute mai atent în casa și curtea familiei. Igor Zglavuta, Șeful Direcției de Combatere a Crimelor Grave, a declarat presei locale: „Am dărâmat toaleta exterioară și am găsit cadavrul băiatului în groapa latrinei”.

Cercetările criminalistice nu au arătat urme de violență pe corpul copilului, se spune în raportul poliției. Procurorul Remus Moroz a declarat: „Nu există nicio îndoială că a fost un accident. Băiatul a luat șlapii surorii sale mai mari și s-a urcat pe scaunul de toaletă. Credem că a alunecat de pe scaun, a căzut prin gaură în groapa latrinei și s-a înecat.”

Purtătoarea de cuvânt a poliției, Kristina Vikol, a adăugat: „Victima s-a sufocat în materii fecale după ce a căzut în toaleta exterioară din curtea casei familiei sale”. Detectivii spun că Beniamin a căzut în toaletă în ziua dispariției sale. Conform rapoartelor poliției, frații mai mari ai băiatului se aflau în casă. Ei nu au putut auzi țipetele, deoarece pereții toaletei sunt din ciment.

Rudele băiatului sunt în stare de șoc și nu pot crede ce s-a întâmplat. Tatăl său, Fyodor Osipciuc a spus: „Nu ne putem imagina cum ar putea să cadă prin gaura de la toaletă. A folosit toaleta singur de când avea trei ani”.

Copilul înecat în fecale, numit afectuos Bibi de familia sa, va fi înmormântat marți 2 iunie, a adăugat presa locală.

Știri recente

[smartslider3 slider=13]

Poate ești interesat:

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Recomandat
O fetiță de patru ani a fost violată și ucisă,…
Cresta Posts Box by CP