Breaking News

VIDEO INCREDIBIL: A rămas mut de uimire când o COVIDIOATĂ a spus că a tăiat o gaură în mască deoarece „ușurează respirația”

A rămas mut de uimire când o COVIDIOATĂ a spus că a tăiat o gaură în mască deoarece „ușurează respirația” A rămas mut de uimire când o COVIDIOATĂ a spus că a tăiat o gaură în mască deoarece „ușurează respirația”
Distribuie:

Casierul de la un magazin din Statele Unite, a rămas mut de uimire când o clientă i-a explicat faptul că și-a tăiat o gaură în masca de față deoarece „ușurează respirația”, informează Daily Mail.

Spre deosebire de sutele de alți clienți pe care Joe îi vede zilnic, gaura din masca de protecție a acestei femei, i-a atras atenția. Femeia avea nasul și gura expuse și neprotejate. În film se poate vedea cum se apropie de tejghea și îl întreabă ceva pe casier. Acesta face tranzacția clientei și apoi o întrebă: „De unde ai primit acea mască?” Femeia are un răspuns năucitor: „Ei bine, întrucât trebuie să le purtăm și îi este greu să respirăm, am tăiat masca și acest lucru face mai ușoară respirația”, a răspuns ea.
[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=fg3-_OacPh4[/embedyt]

Casierul a rămas mut de uimire

Șocat de răspunsul ei, casierul răspunde: „O tai?” în timp ce femeia dă din cap a aprobare. „Da, sigur, așa o să fac și eu, mulțumesc pentru sfaturi”, spune el, în timp ce femeia părăsește magazinul.

Videoclipul a fost vizionat de 4,2 milioane de ori, mulți comentând cu uimire ignoranța femeii. Centrele americane pentru controlul și prevenirea bolilor (CDC) îndeamnă toți americanii să poarte măști. Purtarea măștilor de față în public este necesară pentru a ajuta la limitarea răspândirii coronavirusului.

La New York, guvernatorul Andrew Cuomo a ordonat tuturor locuitorilor să poarte măști. Pot folosi învelitori de față în public, dacă nu pot rămâne la o distanță de 6 metri.

Poate ești interesat:

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*