Breaking News

VIDEO: Panică la cumpărături în SUA de teama CORONAVIRUSULUI

Cumpărătorii anxioși stochează alimente și consumabile medicale după ce numărul cazurilor de coronavirus s-a ridicat la 105

Cozi interminabile de teama CORONAVIRUSULUI Cozi interminabile de teama CORONAVIRUSULUI
Distribuie:

În Statele Unite ale Americii este panică la cumpărături de tema CORONAVIRUSULUI, cumpărătorii anxioși golind rafturile supermarketurilor, în timp ce se aprovizionează cu alimente și consumabile medicale, informează Daily Mail.

Oamenii au intrat în panică după ce numărul cazurilor confirmate de coronavirus din toată țara a crescut până la 105. Aceștia au început să facă provizii cu articole de primă necesitate în magazinele din toată țara în weekend. Oficialii din domeniul sănătății au confirmat primele două decese din SUA din cauza coronavirusului.

Cele două decese legate de coronavirus au fost confirmate în statul Washington. Ele au inclus un rezident la casa de îngrijire medicală Life Care Center și un pacient de la spitalul EvergreenHealth. Răspândirea bolii, care a început în China, a provocat peste 91.000 de cazuri în întreaga lume și peste 3.100 de victime. Panica s-a declanșat atunci când autoritățile medicale au avertizat că americanii trebuie să fie pregățiți pentru accelerarea răspândirii în SUA a virusului.

Coadă într-un supermarket

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=uTx3HyNCAaE[/embedyt]

Videoclipurile postate pe rețelele sociale din weekend, arată cumpărători care au luat cu asalt supremarketurile pentru a se aproviziona. Ei au cumpărat hârtie igienică, apă îmbuteliată, șervețele antibacteriene și dezinfectanți din California până la New York. Proviziile s-au evaporat de pe rafturile din întreaga țară. Oamenii au postat fotografii pe social media, care arată lipsa produselor de bază în unele magazine și farmacii.

În sudul Californiei, unele farmacii au epuizat stocul de medicamente pentru tuse, răceală, gripă, vaporizatoare, măști și termometre. Cumpărătorii din Hawaii se aprovizionează cu baxuri de conserve, apă îmbuteliată, hârtie igienică și prosoape de hârtie. Un culoar de supermarket din Virginia a fost golit de produse neperisabile precum pastele și făina.

Guvernatorul statului New York a confirmat că primul pacient cu coronavirus este o fostă asistentă medicală care este în prezent izolată în casa ei din Manhattan. Femeia cu identitate protejată este în vârstă de 30 de ani. Ea a contractat COVID-19 în timpul unei călătorii în Iran.

Guvernatorul Andrew Cuomo a recunoscut că intrarea virusului mortal în populația de 19 milionae de locuitori din New York era inevitabilă.

Poate ești interesat:

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*