Breaking News

FURIE după ce un bărbat care a violat o fetiță de doi ani a fost condamnat la doar 13 ani de închisoare

A violat o fetiță de doi ani pe care a infectat-o și cu o boală cu transmitere sexuală, dar a fost condamnat la doar 13 ani de închisoare

FURIE după ce un bărbat a violat o fetiță de doi ani
Distribuie:

Un bărbat care a îngrozit Australia când a violat o fetiță de doi ani, infectând-o și cu o boală cu transmitere sexuală, a fost condamnat la doar 13 ani de închisoare, informează Daily Mail.

Bărbatul a cărui nume nu a fost divulgat din motive legale, s-a declarat vinovat pentru actul sexual fără consimțământ la Curtea Supremă din Alice Springs. El a fost condamnat pentru acest fapt la doar 13 ani de închisoare.

Fetița a suferit leziuni interne severe, inclusiv tăieturi, sângerare, umflături și vânătăi după ce bărbatul a violat-o în locuința sa din Tennant Creek. Violatorul a infectat copilul și cu gonoree, o boală cu transmitere sexuală, în atacul din 15 februarie 2018. Fetița a suferit traume psihice severe. Nu se știe dacă există relații de rudenie între agresor și victimă.

Procurorul a declarat instanței că infractorul a luat-o ​​pe fetiță din camera de zi unde dormea ​​și a dus-o în dormitor unde a violat-o. Când a terminat, a dus-o înapoi în camera de zi. În cursul nopții, un alt bărbat a văzut-o pe fetiță sângerând și a trezit-o pe mama ei. Aceasta a îmbrăcat-o și a chemat o ambulanță și poliția, relatează ABC. După ce a fost tratată la spitalul local a trebuit să fie transportată la Adelaide. Acolo i-au făcut o transfuzie de sânge din cauza gravității rănilor provocate.

Acuzațiile și apărarea din timpul procesului

Procurorul a cerut judecătorului Judith Kelly pedeapsa maximă,  închisoare pe viață, pentru această infracțiune gravă. „Aceasta este o crimă care a deranjat profund comunitatea din Tennant Creek și națiunea”, a spus el.

Procurorul a declarat că bărbatul care a violat o fetiță de doi ani nu a arătat nicio remușcare. A negat infracțiunea, construindu-și un alibi pe care anchetatorii poliției l-au demontat. Avocatul apărării a recunoscut că a fost un act teribil împotriva unui copil vulnerabil. El a prezentat un raport al unui psiholog, care indica faptul că infractorul arătase unele remușcări pentru acțiunile sale.

Bărbatul se află în custodia poliției încă de la arestarea sa. Știrile despre acest viol au șocat Australia la momentul comiterii lui. Revoltător este faptul că autoritățile pentru protecția copilului au fost înștiințate de nenumărate ori despre vulnerabilitatea fetiței, dar nu au acționat. Și mai revoltător este faptul că violatorul s-a ales cu o pedeapsă de doar 13 ani de închisoare pentru fapta comisă.

Poate ești interesat:

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*