Breaking News

VIDEO: Momentul în care un copil în vârstă de trei luni este LOVIT PE TRECEREA DE PIETONI de un șofer beat

Pe filmările surprinse de un alt autoturism se poate vedea cum căruciorul cu tot cu copil zboară prin aer rănind grav bebelușul

Căruciorul în care era un bebeluș de trei luni a fost lovit pe trecerea de pietoni Căruciorul în care era un bebeluș de trei luni a fost lovit pe trecerea de pietoni
Distribuie:

Momentul înfricoșător în care un copil în vârstă de trei luni este lovit pe trecerea de pietoni de un șofer beat, a fost surprins pe cameră în Ucraina.

Daily Mail a postat online momentul în care o cameră de bord montată pe un alt autoturism a surprins incidentul. Pe filmare se poate vedea cum șoferul unui autoturism ZAZ Slavuta, lovește în plin căruciorul cu bebelușul. Acesta zboară prin aer câțiva zeci de metri. Incidentul s-a produs în orașul Energodar, vinerea trecută.

Copilul a fost dus de urgență la spital unde a primit îngrijiri medicale. Acum este într-o unitate de terapie intensivă. Medicii au spus că a fost un „miracol” faptul că a supraviețuit. Șoferul a fost arestat și s-a constatat că a depășit de nouă ori limita legală a alcoolului în sânge. El se confruntă acum cu până la trei ani de închisoare.

VIDEO cu momentul impactului

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=z7DQrdKEraY[/embedyt]

Clipul este filmat dintr-o mașină care a oprit la trecerea de pietoni de pe o șosea dublă din Energodar. Mama bebelușului își împingea căruciorul pe prima bandă de mers înainte de a se opri brusc. Ea a observat cu groază mașina care se apropia în viteză pe cealaltă bandă de mers. Tânăra se oprește la timp pentru a evita să fie lovită, dar căruciorul este acroșat pe trecerea de pietoni și aruncat în aer câteva zeci de metri. El se prăbușește apoi într-un gard de protecție de pe marginea drumului.

Femeia îngrozită se grăbește să-și ajute copilul. Doi bărbați, inclusiv șoferul beat, coboară din mașina, în efortul de a o ajuta. Mama în vârstă de 34 de ani, Maria Tkachenko, a spus că bărbatul care provocase accidentul mirosea puternic a alcool.

Copilul a fost dus la terapie intensivă, unde a fost examinat cu atenție de către medici. Un medic chirurg de la Spitalul Regional de Copii a spus că este un miracol că băiatul a supraviețuit. El nu pare să fi avut răni grave dar este monitorizat permanent, 24 de ore pe zi.

Șoferul, în vârstă de 39 de ani, a fost reținut de poliție și trimis pentru a i se  recolta probe biologice. Medicii au găsit 1,85 ppm de alcool în sângele său, de nouă ori peste limita legală. Bărbatul a fost arestat și i s-a deschis proces penal. Suspectul se confruntă cu până la trei ani de închisoare dacă este găsit vinovat.

Poate ești interesat:

 

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*