Breaking News

Acuzațiile de crimă au fost retrase împotriva celor TREI SURORI acuzate că și-au ucis tatăl „VIOLATOR”

Procurorii ruși au renunțat la acuzațiile de omor împotriva a TREI SURORI care și-au ucis tatăl „violator” în timp ce acesta dormea

Mikhail Khachaturyan a fost ucis de cele trei fiice pe care le viola și abuza Mikhail Khachaturyan a fost ucis de cele trei fiice pe care le viola și abuza
Distribuie:

TREI SURORI, Krestina, Angelina și Maria Khachaturyan, erau vârstă de 19, 18 și 17 ani, când l-au ucis pe Mikhail Khachaturyan, 57 de ani, motivând că au suferit ani de „tortură și abuz sexual” din partea „tatălui lor pedofil care le controla”, informează Daily Mail.

Mikhail Khachaturyan și cele trei surori care l-au ucis

Mikhail Khachaturyan și cele trei surori care l-au ucis

Procuratura Generală a Rusiei a dispus acum reclasificarea cazului drept „autoapărare”. Acest lucru a fost posibil după o campanie mediatică intensă, a declarat avocatul celor trei surori, Alexei Parshin. Astfel acestea nu vor mai fi condamnate la închisoare. Decizia a venit după un protest public de amploare. Peste 350.000 de persoane au semnat o petiție prin care se cerea ca cele trei surori să nu fie acuzate de crimă.

Schimbarea încadrării juridice a fost făcută într-o declarație a procurorului general adjunct al Rusiei, Viktor Grin. Dovezile din anchetă au dezvăluit că tatăl i-a spus uneia dintre fiicele lui îngrozite: „Îi vei lua locul mamei tale. Mă voi căsători cu tine și vei naște copilul meu”.

Un raport al anchetatorilor spune că: „Le-a obligat pe fete să se dezbrace în fața lui, spunând că vrea să le verifice. Apoi le-a ordonat să-l masturbeze, spunând că are probleme cu prostata și că ăsta este un leac”. Din anchetă mai reiese că bărbatul le-a abuzat și umilit pe fete în diverse moduri.

Tatăl acestora era un cunoscut interlop

Potrivit informațiilor, bărbatul era un interlop, care avea legături cu oficiali ruși de rang înalt. În același timp avea o relație strânsă și cu șefii clanurilor interlope. Surorile au recunoscut că Khachaturyan a fost imobilizat cu un spry cu piper în momentul în care a fost ucis. Fetele i-au luat viața în 2018 cu cuțitul său de vânătoare și un ciocan. Nu mai puteau suporta chinurile pe care erau obligate să le suporte.

Cazul șocant i-a impresionat pe ruși după ce apărarea a spus că acestea au fost torturate și violate de tatăl lor. În acest fel cele trei surori au motivat că au acționat în legitimă apărare. Procurorii au concluzionat că acțiunile surorilor au fost „desfășurate în limitele legale ale autoapărării necesare”.

Decizia este văzută ca un punct de reper în Rusia. În acest fel este recunoscut impactul devastator al abuzurilor domestice din această țară. Candidata la președinția rusă, Ksenia Sobchak, a avertizat că dacă surorile vor fi închise, va fi o palmă pentru justiția rusă. Aceasta spune că fetele au fost victimele unui tată cu „probleme mentale grave” și dovedite. Au acționat în autoapărare, s-au luptat pentru viața lor și nu au avut de ales.

Poate ești interesat:

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*