Breaking News

VIDEO: VIRUSUL UCIGAȘ lovește subit! Oamenii se prăbușesc pe străzile din Wuhan

Imagini surprinse în mijlocul orașului chinezesc arată bărbați și femei „incapabili să stea în picioare în orașul din China, centrul focarului de coronavirus”

Virusul ucigaș lovește în plină stradă în orașul Wuhan din China Virusul ucigaș lovește în plină stradă în orașul Wuhan din China
Distribuie:

Videoclipuri tulburătoare postate pe rețelele sociale arată cum virusul ucigaș care se răspândește în China, lovește subit, oamenii prăbușindu-se pe străzile orașului chinezesc, centrul noului focar de coronavirus, conform Daily Mail.

Zeci de videoclipuri etichetate ca provenind din Wuhan arată oameni care sunt prăbușiți în stradă. Aceștia sunt îngrijiți de medici, care se grăbesc să ajute fiind protejați de măști pe față. Noua tulpină de coronavirus, o boală de tip SARS, care atacă sistemul respirator, a ucis cel puțin 26 de persoane și a infectat 800 la nivel mondial.

Imaginile distribuite pe rețelele sociale

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=XktaUhTz7lk[/embedyt]

MailOnline nu a putut verifica videoclipurile, care sunt difuzate pe scară largă pe rețelele de socializare. Nu este clar unde sau când au fost realizate o mare parte din materialele video, deși toate par să provină din China. Boala se limitează în cea mai mare parte pe teritoriul Chinei. Au fost raportate cazuri izolate în Vietnam, Coreea de Sud, Thailanda, Taiwan, Singapore, Hong Kong, Macau și Japonia.

Un caz a fost confirmat și în statul american Washington, în timp ce mai multe persoane din Marea Britanie sunt, de asemenea, suspectate de virus. Până în prezent, toate decesele au avut loc în China. Wuhan, un oraș de aproximativ 11 milioane de oameni, a fost pus în carantină. Drumurile au fost blocate, trenurile anulate și aeroporturile închise în încercarea de a preveni răspândirea coronavirusului. Alte șapte orașe – Ezhou, Huanggang, Chibi, Qianjiang, Zhijiang, Jingmen și Xiantao – au fost de asemenea plasate în carantină și închise.

Într-unul dintre videoclipuri, un bărbat poate fi văzut întins pe podea în interiorul a ceea ce pare a fi o bancă. Oamenii care poartă măști stau la distanță și se uită așteptând organele medicale. Acestea sunt îmbrăcate în costume albe de hazmat, special concepute pentru a preveni infecția celor care le poartă.

Alte imagini arată persoane în costume albe similare care tratează pe cineva în mijlocul unui centru comercial. O altă persoană este filmată pe podea într-o sală de sport. Alte videoclipuri arată ambulanțe oprite lângă două persoane întinse pe podea, care par inerte.

O imagine deosebit de dramatică este surprinsă de o cameră de supraveghere. O persoană care poartă o mască de față stând pe stradă, se prăbușește brusc la pământ. Imediat alte persoane se grăbesc să ajute.

Experții apreciază că până la jumătatea lunii februarie, între 250.000 și 300.000 de persoane vor fi infectate. Acest lucru ar putea provoca o pandemie mondială, virusul ucigaș provocând mii de decese.

Poate ești interesat:

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*