Breaking News

Pedofilul care a răpit și violat o fetiță de 11 ani spune că pedeapsa de 17 ani închisoare ESTE PREA MARE

Bărbatul care a răpit fata în timp ce mergea la școală și a violat-o timp de cinci ore, apoi a lăsat-o într-o gară cu o pungă trasă pe cap, cere clemență

Pedofilul care a răpit și violat o fetiță de 11 ani spune că pedeapsa de 17 ani închisoare este prea mare Pedofilul care a răpit și violat o fetiță de 11 ani spune că pedeapsa de 17 ani închisoare este prea mare - Colaj foto: sursa Daily Mail
Distribuie:

Pedofilul care a răpit și violat o fetiță de 11 ani într-un atac care a durat cinci ore, a făcut apel la pedeapsa de 17 ani de închisoare primită, informează Daily Mail.

Bărbatul era înarmat cu o foarfecă atunci când a răpit-o pe fetiță în drum spre școală în Newcastle, în urmă cu 19 luni. Acesta a violat-o apoi în trei locații separate. Un judecător i-a aplicat o pedeapsă de 23 de ani și șase luni închisoare în luna decembrie. I-a fixat termenul de eliberare condiționată după 17 ani. Acum bărbatul spune că pedeapsa primită este prea mare.

Coșmarul trăit de fetiță

Fata violată de Brett David Hill a descris în fața instanței coșmarul prin care a trecut. Ea spune cum copilăria ei a fost distrusă. În plus este acum într-o permanentă stare de frică față de străini, având și tendințe accentuate de sinucidere. Judecătorul Roy Ellis a spus că infracțiunea pedofilului a fost extremă. Acesta nu a arătat nicio empatie sau compasiune în timpul atacurilor prelungite asupra fetei. Bărbatul de 49 de ani spune că a fost agresat de mai multe ori de când a fost încarcerat. El va fi eligibil pentru eliberare condiționată în anul 2035, când va împlini 64 de ani.

Pedofilul fumase canabis sintetic înainte de răpirea fetei, dar spune că nu-și poate explica faptele. El a răpit-o pe fată în timp ce aceasta se plimba prin parc în jurul orei 9:15 dimineața, pe 12 iunie 2018. Când a abordat-o pe fetiță a întrebat-o câți ani are și cum o cheamă. Fetița i-a dat un nume fals și i-a spus că are doar 10 ani. Apoi a răpit-o pe fetiță și a dus-o în trei locații diferite, agresând-o sexual în următoarele cinci ore. În cele din urmă a abandonat-o cu o pungă trasă pe cap, într-o gară, în jurul orei 14:15.

Pedofilul care a răpit și violat fetița i-a spus psihiatrului criminalist că s-a despărțit de femeia cu care avea trei copii în anul precedent. Locuia într-o pensiune pentru excursioniști atunci când a răpit-o pe fată. Nu avea prieteni, folosea droguri și urmărea regulat pe telefonul mobil filme cu pornografie infantilă. În instanță a motivat faptul că era băut și drogat în momentul atacului.

Anchetatorii laudă calmul și rezistența fetiței

Fata a reușit să ofere poliției o descriere detaliată a atacatorului ei. Acest lucru a ajutat la arestarea bărbatului patru zile mai târziu. Ea a spus că are părul scurt, nepieptănat, închis la culoare și o față dolofană. Purta un hanorac negru cu albastru, blugi și pantofi bej. Avea buzele crăpate, dinții inferiori erau pătați de nicotină și avea riduri în jurul gurii și frunții. Mirosea a fum de țigară și vorbea cu accent australian. Curajul, calmul și rezistența ei a fost lăudat de anchetatori.

Pedofilul care a răpit și violat fetița spune acum că pedeapsa este prea mare și a făcut recurs. În schimb fetița a dat o declarație sfâșietoare despre felul cum bestia i-a schimbat viața. Ea spune că niciodată nu va mai fi cu adevărat vindecată și va avea sechele pentru totdeauna. La sfârșitul declarației fetei, tatăl acesteia a strigat în sala tribunalului: ”Sper să arzi în iad gunoiule!”.

Poate ești interesat:

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*