Breaking News

O fetiță găsită într-un cort improvizat la o GROAPĂ DE GUNOI a fost salvată de Anul Nou

Tatăl ei a luat-o de la orfelinat dar apoi a abandonat-o de Crăciun, pentru că era „prea multă muncă pentru el” împreună cu ea

O fetiță găsită într-un cort improvizat la o groapă de gunoi a fost salvată de Anul Nou O fetiță găsită într-un cort improvizat la o groapă de gunoi a fost salvată de Anul Nou - Colaj foto: Daily Mail
Distribuie:

Un tată este acuzat că și-a abandona fiica într-un cort improvizat lângă o groapă de gunoi, după ce în urmă cu câteva luni a luat-o de la un orfelinat situat în Ucraina, informează Daily Mail.

Fetița trăia în condiții mizerabile într-un cort improvizat

Fetița trăia în condiții mizerabile într-un cort improvizat

Oficialii din serviciile de asistență socială au lansat o anchetă în acest caz. Fetița se crede că și-a petrecut Crăciunul într-un cort improvizat situat lângă o groapă de gunoi. Locul este cunoscut ca fiind frecventat de animale necrofage și oameni fără adăpost care caută prin gunoaie. Groapa de gunoi se află la marginea orașului Odessa din sudul Ucrainei.

Anastasia - fetița găsită abandonată de tatăl biologic într-un cort improvizat

Anastasia – fetița găsită abandonată de tatăl biologic într-un cort improvizat

Fata, identificată doar cu numele de Anastasia, a fost depistată singură în cortul improvizat. Poliția a fost informată și câțiva polițiști secondați de asistenți sociali au preluat-o și au dus-o la un orfelinat. Poliția le investighează acum și pe celelalte trei persoane fără adăpost cu care fetița împărțea cortul. Ele sunt acuzate că nu au raportat cazul autorităților după ce fetița a fost abandonată de tatăl ei.

Asistenta socială care a găsit-o a dat detalii presei

Asistenta socială, pe nume Nata Samokhina, care a descoperit-o pe fată, a dat mai multe informații presei. Ea a spus: „Este incredibil cât de mulți oameni au trecut și nu i-au acordat atenție. Niciunul nu a sunat la poliție”. Femeia a confirmat faptul că tatăl biologic al fetei, a luat copilul de la orfelinat în luna iunie a anului trecut. Ea susține că acesta a decis pur și simplu că este ”prea multă muncă pentru el” așa că a abandonat-o.

Valentina Kartasheva, o angajată de la orfelinat, a spus: „Nu am vrut să i-o încredințăm tatălui, am avut un presentiment. Dar a trebuit să ne supunem legii. Slavă Domnului că este în viață. În prezent este în stare de șoc”. Angajata a subliniat că fetița a fost supusă tuturor controalelor medicale necesare. Anastasia, a cărei vârstă nu a fost dezvăluită, se va reuni în curând cu prietenii de la orfelinat.

Reprezentanții orfelinatului au subliniat că vor face tot posibilul pentru a se asigura că tatăl fetiței va fi decăzut din drepturile părintești. Asta pentru a-l împiedica pe viitor să încerce să o mai scoată din nou din orfelinat.

Poate ești interesat:

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*