Breaking News

China a deschis primul spital pentru CORONAVIRUS amenajat în doar 48 de ore

Un nou spital a fost ridicat de urgenţă şi cu maximă rapiditate în oraşul Wuhan, localitatea chineză unde a izbucnit noul coronavirus

Primul spital de 1000 de paturi construit în doar 48 de ore în lupta împotriva coronavirusului Primul spital de 1000 de paturi construit în doar 48 de ore în lupta împotriva coronavirusului
Distribuie:

Publicația METRO informează pe pagina sa de web că primul spital pentru CORONAVIRUS a fost ridicat în doar 48 de ore.

Noul spital a fost ridicat de urgenţă şi cu maximă rapiditate în oraşul Wuhan, localitatea chineză unde a izbucnit noul coronavirus. Noua construcţie are o capacitate de 1000 de paturi. Ridicarea spitalului în timp record a creat senzaţie în mediul online.

Peste 500 de constructori, electricieni şi poliţişti au activat zile şi nopţi la rând pentru a permite ridicarea acestui spital în cel mai scurt timp. Chiar ieri, clădirea deja avea acces la apă, electricitate şi chiar internet. Un proiect şi mai ambiţios este deja în curs de desfăşurare în oraşul Wuhan. Primul spital pentru CORONAVIRUS ridicat în întregime va fi construit în șase zile. Autorităţile au stabilit deja un termen limită până luni!

VIDEO – Primul spital cu 1000 de paturi

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=scWZwHy1f4U[/embedyt]

În jur de patru spitale sunt momentan în plan, acestea fiind construite după modelul altora care au fost ridicate în 2003 ca răspuns la epidemia de SARS. Numărul de morţi şi infectaţi cu noul coronavirus a crescut între timp, iar autorităţile încearcă să menţină controlul asupra situaţiei. Momentan au reuşit să stopeze avansarea virusului şi în alte provincii. Cu o singură excepţie, toţi cei infectaţi sunt din provincia Hubei, unde se află oraşul Wuhan, primul în care a izbucnit epidemia. Guvernul chinez a tăiat majoritatea căilor de acces, izolând oraşul într-un efort de a menţine situaţia sub control.

Guvernele mondiale au anunţat şi ele măsuri de prevenţie, iar Organizaţia Mondială a Sănătăţii a luat foarte în serios problema. Până acum, numărul celor infectaţi cu coronavirus este mic în celelate ţări de pe glob. Pacienţii au fost rapid izolaţi pentru a preveni răspândirea virusului.

Noua epidemie a creat nelinişti la nivel internaţional. Se preconizează că va afecta destul de semnificativ economia Chinei în viitorul apropiat.

Poate ești interesat:

 

 

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*