Breaking News

Violul fără violență „AR TREBUI LEGALIZAT” spune un cunoscut cineast indian într-o postare scandaloasă

Un cineast indian a fost TAXAT DUR după ce a afirmat că violul ”nu este un lucru grav” și femeile ar trebui să coopereze dacă sunt violate

Cineast criticat dur după ce a spus că violul fără violență „AR TREBUI LEGALIZAT” Cineast criticat dur după ce a spus că violul fără violență „AR TREBUI LEGALIZAT” - © metro.co.uk
Distribuie:

Un cineast indian a stârnit un întreg scandal mediatic după ce a afirmat că violul fără violență „ar trebui legalizat” și că victimele ar trebui să coopereze dacă sunt violate, informează publicația METRO.

Daniel Șravan a mai spus că femeile trebuie să poarte la ele prezervative în eventualitatea că ar fi violate, în timp ce a încercat să explice de ce ar trebui legalizate atacurile sexuale „non-violente”. Explicațiile lui au venit la o săptămână după ce Priyanka Reddy, o tânără veterinară, a fost violată de un grup de bărbați.

Un șofer s-a oferit să o ajute pentru a-și repara pana la un cauciuc al motocicletei pe care o conducea. Trupul ei carbonizat a fost găsit sub un pasaj lângă Hyderabad în India săptămâna trecută. Se pare că bărbatul a violat-o pe tânără apoi și-a chemat și prietenii să participe la viol.

Citește știrea completă: Răpită violată și incendiată

Cineastul, în argumentația sa bolnavă, a spus că „violul nu este un lucru grav, doar uciderea victimei nu este scuzabilă”. De asemenea, „guvernul ar trebui să legalizeze violul fără violență pentru siguranța femeilor”.

Argumentul său a fost acela, că odată ce „dorința sexuală este îndeplinită, bărbații nu ar mai ucide femeile”. El a spus că femeile au fost ucise pentru că s-au împotrivit sau au folosit spray cu piper pentru a se apăra. A adăugat că: „Violatorii nu găsesc o modalitate de a-și satisface dorințele sexuale și atunci au aceste gânduri criminale. Un gând rău este primul pas spre crimă. Mai bine, femeile ar trebui să accepte sexul cu acești bărbați”.

Comentariile sale au fost condamnate cu toată fermitatea pe rețelele sociale. Cineastul a șters postarea după ce oamenii au amenințat că vor boicota filmele sale. O persoană a spus: „Ce fel de mentalitate bolnavă are acest personaj? Este dezgustător și deranjant. M-am săturat de aceast misoginism în care vina este pusă pe umerii victimelor”.

O deputată indiană, Jaya Bachchan, a cerut ca violatorii și ucigașii tinerei Priyanka Reddy să fie „scoși în public și linșați”. Mama tinerei a spus că dorește ca ucigașii fiicei sale să fie arși de vii. O tânără studentă, Sejal Kumar a spus: „Nu mai suntem în siguranță în India. Ne este frică să mai ieșim din casele noastre”.

Este o realitate cutremurătoare, dar adevărată.

Poate ești interesat:

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*