Breaking News

Un bărbat a decapitat o femeie și i-a mâncat creierul cu o garnitură de orez

Bărbatul din Filipine a fost arestat și acuzat de uciderea unei femei, căreia i-a tăiat capul și i-a mâncat creierul

Un bărbat a decapitat o femeie și i-a mâncat creierul cu o garnitură de orez Un bărbat a decapitat o femeie și i-a mâncat creierul cu o garnitură de orez
Distribuie:

Lloyd Bagtong, în vârstă de 21 de ani, a fost arestat după ce a decapitat o femeie și i-a mâncat creierul, informează Daily Mail. Poliția a descoperit cadavrului victimei încă neidentificată, la aproximativ trei kilometri de casa suspectului. Victima era legată la încheieturi și decapitată. Femeia era pe jumătate dezbrăcată, având pe ea doar o pereche de blugi.

Martorii au raportat că i-au văzut pe cei doi certându-se lângă un cimitir. Se presupune că tânărul a lovit-o pe femeie în cap cu un obiect din metal. Apoi a decapitat-o cu un instrument asemănător unei secere numit sanggot. Când poliția l-a arestat pe Bagtong, au găsit respectivul instrument tăietor purtat asupra sa. În casa sa au mai găsit și o bucată de pânză plină de sânge, pe care anchetatorii presupun că a fost folosită pentru a aduce capul tăiat acasă.

Declarațiile șefului poliției

Șeful poliției, Maribeth Ramoga, a declarat că Bagtong a mărturisit că a ucis femeia și i-a mâncat creierul. El a declarat că s-a supărat când aceasta i-a vorbit în engleză. Apoi a spus că i-a despicat craniul și a gătit creierul cu o garnitură de orez pe care o pregătise. Craniul l-a aruncat apoi într-o groapă din apropierea casei sale.

Tânărul este arestat și urmează să-i fie aduse acuzațiile de omor. În paralel el va fi supus și unei expertize psihiatrice. Ofițerii lucrează pentru a stabili identitatea femeii. Poliția i-a rugat pe cei care au rude dispărute să i-a legătura cu anchetatorii.

Este cunoscut faptul că țesutul cerebral uman, dacă este consumat, există riscuri semnificative pentru sănătatea celui care îl consumă. O familie de afecțiuni cunoscute sub numele de boli prionice sunt transmise prin consumul de țesut cerebral. O boală, cunoscută sub numele de Kuru, se găsește exclusiv la populațiile care practică canibalismul ritual. Aceasta poate provoca tremurături involuntare, râsete și în cele din urmă moartea, pe măsură ce țesutul cerebral se degradează.

Poate ești interesat:

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*