Breaking News

Bebelușul NĂSCUT FĂRĂ OCHI a primit cadou de Crăciun o casă nouă „caldă și iubitoare”

Un copil orfan unic, născut fără ochi, are de Crăciun o familie „caldă și iubitoare” au anunțat conducătorii Protecției Copilului din Rusia

Bebelușul născut fără ochi a primit cadou o familie iubitoare de Crăciun Bebelușul născut fără ochi a primit cadou o familie iubitoare de Crăciun - © Valery Kasatkin
Distribuie:

Un bebeluș orfan născut fără ochi a primit în dar de Crăciun o familie „caldă și iubitoare”, informează Daily Mail în ediția sa electronică.

Alexander K, în vârstă de opt luni, căruia toți îi spun Sasha, are o afecțiune medicală excepțional de rară, dar este altfel sănătos. O mulțime de persoane au fost interesate de adoptarea nevinovatului bebeluș rus când a fost dezvăluită situația sa acum două luni.

Vezi povestea bebelușului aici

Oficialii responsabili cu adopția au anunțat miercuri că i-au găsit acestuia o familie caldă și iubitoare în Rusia. El este deja în noul cămin unde își va petrece primul lui Crăciun fericit. „Micuțul Sasha a fost îngrijită de o familie de asistenți maternali dintr-un alt oraș”, a spus purtătoarea de cuvânt a instituției. Tot procesul de adopție a avut loc în luna decembrie. Din motive de confidențialitate nu au fost date mai multe detalii despre noua familie. Ea a declarat pentru The Siberian Times: „Suntem, desigur, foarte fericiți pentru bebelușul Sasha și dorim tot ce este mai bun pentru el și părinții săi”.

Svetlana Syrova, jurnalista care a dezvăluit povestea înduioșătoare a bebelușului a spus că a fost „magia specială a Crăciunului”. Acest lucru a făcut posibil ca băiatul să ajungă la părinții adoptivi. „Va avea surori cu care să se joace în noua sa familie și un conac rusesc de vacanță pe perioada verii. Mulțumesc tuturor celor care au avut grijă de soarta copilului”, a mai spus ea.

Bebelușul a fost dat pentru adopție

Tânăra mamă biologică a bebelușului a aflat despre handicapul rar al copilului când era însărcinată în 31 de săptămâni. A simțit că în circumstanțele ei nu va putea să aibă grijă de el. Sasha suferă de o formă extremă de sindrom de anoftalmie SOX2 și s-a născut fără ochi. Doar trei astfel de cazuri au fost înregistrate, dar medicii ruși spun că altfel este „complet sănătos”, făcându-l unic. El nu va putea vedea niciodată decât dacă nu vor exista descoperiri medicale uimitoare în timpul vieții sale.

În octombrie, când a fost dat pentru adopție. Medicul Tatiana Rudnikovici a spus: „Sasha trece prin toate controalele și testele obișnuite pentru orice alt copil de vârsta sa. Se descurcă bine”. Asistenta care îl îngrijea la orfelinatul din orașul Tomsk s-a dus cu el la St Petersburg. Aici i-au fost implantate ocule minuscule pentru ca fața sa să nu se deformeze. Altele noi îi vor fi implantate la fiecare șase luni pe măsură ce crește.

Pagina de adopție a bebelușului născut fără ochi l-a descris drept „un copil pașnic, zâmbitor”. Acum și-a găsit familia care va avea grijă de el toată viața.

Poate ești interesat:

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*