Breaking News

ROMÂNCĂ BĂTUTĂ CU BESTIALITATE! Atac rasist fără precedent într-un oraș din Anglia

O gașcă de adolescenți. băieți și fete, au bătut o româncă în vârstă de 34 de ani pentru că le-a spus să se liniștească deoarece copiii ei dormeau

Româncă bătută cu bestialitate într-un atac rasist din Anglia Româncă bătută cu bestialitate într-un atac rasist din Anglia - Sursa foto: Facebook
Distribuie:

O româncă a fost bătută cu bestialitate într-un atac rasist greu de înțeles, de o gașcă de adolescenți într-un oraș din Anglia, informează Daily Mail.

Anca Vacariu în vârstă de 34 de ani, are un profil pe Facebook cunoscut ca Anca Si Piticii. Ea a postat pe pagina sa un text cu teribila experiență prin care a trecut. Iată postarea sa:

Femeia a fost trântită la pământ și bătută suferind leziuni corporale grave. Singura ei vină a fost că le-a cerut tinerilor să nu mai facă gălăgie deoarece copiii ei dormeau. Era afară și își golea portbagajul mașinii de produsele pe care le cumpărase. Atacul s-a petrecut vineri seara în Doncaster și este motivat rasial.

Cum s-a petrecut agresiunea

Anca Si Piticii, este româncă și a fost atacată de aproximativ 10 băieți și fete. Când își golea portbagajul a trecut pe stradă un grup gălăgios și au început să o înjure. Se pare că tânăra a fost confundată cu o poloneză. Le-a cerut să facă liniște deoarece sunt copii mici care dorm. Una dintre fete a început să o insulte și să o amenințe. Tânăra i-a cerut să-și reducă tonul vocii și să păstreze distanța deoarece se află pe proprietatea sa. A avertizat-o că va apela la poliție dacă nu se conformează.

În acel moment gașca s-a supărat și toți au sărit pe femeie strigând: „Tu p1#dă poloneză , meriți o lecție!”. Tânăra povestește că: ”M-au lovit cu pumnii și cu genunchii în față spunându-mi să mi-o trag în țara mea. Am reușit să scap și să bat la ușa vecinilor mei. Aceștia au încercat să aplaneze conflictul. Am fugit în casă pentru a chema poliția”. Tânăra care are doi copii în vârstă de trei și șase ani, a fost dusă cu ambulanța la spital.

După ce i s-a acordat primul ajutor tânăra a încercat să apeleze la poliție. Susține că timp de mai bine de două zile a fost refuzată să dea o declarație. Au motivat că este sâmbătă, noaptea puburile sunt pline și nu se pot ocupa de cazul ei. Un purtător de cuvânt al poliției din South Yorkshire a recunoscut că vineri, 15 martie, o femeie de 34 de ani a fost agresată în afara casei sale, pe Weston Road, în Doncaster. El a declarat că o investigație este în curs de desfășurare pentru a identifica persoanele implicate. Au făcut și un apel ca orice persoană care a văzut ce s-a întâmplat sau care are informații despre incident să sune la poliție.

Statistici îngrijorătoare

Nu este singurul atac rasist din Marea Britanie. Infracțiunile motivate rasist înregistrate de poliție au crescut cu 17%, până în martie 2018, potrivit cifrelor publicate de Biroul de Interne. Se presupune că acestea sunt o consecință a referendumului pentru ieșirea din UE și a atacurile teroriste din 2017.

 

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*