Breaking News

Paralizată dar motivată! O tânără conduce o afacere online deși este paralizată

Un pat, un smartphone pus pe un suport și un stylus adaptat gurii ei sunt singurele lucruri de care are nevoie Li Juan pentru a-și desfășura afacerea online

Tanara din China care conduce o afacere online desi este paralizata Tânăra din China care conduce o afacere online deși este paralizată
Distribuie:

O tânără din China este un model de urmat pentru concetățenii săi. Deși este paralizată, aceasta conduce o afacere de succes online. Fiind paralizată, este țintuită la pat de peste șase ani. Li Juan o săteancă din districtul Dangshan, provincia Anhui din China de Est, vinde anual peste 500 de tone de pere online. Venitul anual de 600.000 de yuani (86.000 dolari) pe care-l câștigă a scos-o din sărăcie.

Povestea tinerei paralizată

În 2012, Li Juan a fost diagnosticată cu siringomielie, o boală severă a coloanei vertebrale, cu șanse reduse de recuperare. Pe măsură ce starea ei fizică s-a înrăutățit, greutatea lui Li a scăzut încet până la 55 de kilograme și stomacul ei s-a micșorat la cel de dimensiunea unui copil. Ea poate acum să mănânce doar alimente lichide pentru a rămâne în viață.

Cu ajutorul unui stylus si un smartphone ea conduce afacerea online

Cu ajutorul unui stylus și un smartphone ea conduce afacerea online

Perspectiva morții i-a dat o nouă înțelegere a vieții. Ea crede acum că viața este prea scurtă pentru a fi irosită. A învățat să navigheze pe Internet folosindu-se de smartphone-ul ei, pe care îl folosește cu ajutorul unui stylus pe care îl ține în gură. Ea a primit prima comandă online după ce a postat fotografii online cu fructele cultivate de familia sa. Cu o prezentare de marketing inspirată, comenzile au început să curgă.

Tanara din China care conduce o afacere online desi este paralizata examineaza marfa

Tânăra din China care conduce o afacere online deși este paralizată examinează marfa

Din cauza bunei reputații și a livrărilor făcute la timp, comenzile lui Li au crescut rapid. Acum vinde mai mult de 10 mii kg de fructe în aproximativ o lună. Sătenii apelează la ea și sunt foarte mulțumiți că reușesc să-și vândă mult mai ușor acum marfa.

„Comerțul electronic mi-a schimbat viața. Nu numai că am început propria afacere și am construit un brand cu fructele familiei mele, dar acum îi ajut și pe fermierii locali să-și vândă fructele și să scape de sărăcie”, a spus Li. Li a fost dintotdeauna recunoscătoare familiei sale pentru sprijinul și îngrijirea meticuloasă pe care a avut-o din partea acestora. Consideră că familia ei este cea mai mare motivație pentru ea. Aceasta o ajută să supraviețuiască și să se bucure de realizările ei.

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*