Breaking News

VIDEO: Un „monstru păros uriaș” a fost găsit pe coasta Pacificului! Ce poate fi?

O caracatiță uriașă cu blană? Rămășițele unui mamut lânos? O creatură primitivă din adâncuri?

Monstrul paros adus de mare în Peninsula Kamceatka Foto: The Siberian Times
Distribuie:

The Siberian Times, publică pe pagina sa de web imaginile unui monstru păros uriaș misterios, care a apărut în ultimele zile pe o plajă a Mării Bering situată pe partea Pacificului, din Peninsula Kamceatka.

Monstrul din Kamceatka

Locul unde a fost găsit ”monstrul păros” este marcat pe hartă

De peste trei ori mai mare decât un bărbat bine făcut, monstrul urât mirositor i-a surprins pe localnici, care sunt obișnuiți să vadă tot felul de creaturi aduse de valuri pe plajă. Cu o culoare de cretă murdară, cu o coadă lungă sau un tentacul, cu cap care nu are ochii bine definiți, creatura a stârnit multă confuzie atât în rândurile locuitorilor cât și în rândul specialiștilor.

O martoră oculară, pe nume Svetlana Dyadenko a afirmat: „Această creatură neidentificată și ciudată a fost adusă pe țărm, lângă satul Pakhachi, în partea de nord-est a Peninsulei Kamceatka. Cel mai interesant lucru pentru mine este faptul căc această creatură este acoperită cu blană. Ar putea fi o creatură străveche? Aș vrea ca oamenii de știință să poată investiga această enigmă pe care oceanul a aruncat-o pe plajă”.

Monstrul din Kamceatka

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=IU6R6JJU284[/embedyt]

Primele comentarii au sugerat că ar putea fi rămășițele unui mamut care a dispărut acum zeci de mii de ani. Acesta ar fi putut fi eliberat dintr-un mormânt submarin din permafrost datorită căldurii din această vară. Svetlana a mai spus că ar putea fi și o caracatiță păroasă, dar nimeni nu poate ghici ce este. În plus creatura este mult îngropată în nisipul de pe plajă și ar trebui întâi dezgropată.

O altă comentatoare, Slava Shatunov, a scris că blana arăta ca una normală, dar firele de păr au o formă tubulară destul de ciudată. Deși a căutat ceva similar pe google, nu a găsit nimic asemănător cu ciudata creatură. Aceasta ar putea fi catalogată ca fiind un ”globster”. Termenul a fost pentru prima dată folosit în anul 1962 pentru a descrie o carcasă ciudată găsită în Tasmania. Aceasta nu avea ochii vizibili, capul definit și nici o structură osoasă aparentă.

Totuși, un ”globster” seamănă mai mult cu o caracatiță gigantică dar nu este păros. Biologul marin din Kamchatka, Serghei Kornev, a validat parțial teoria globster-ului. El crede că monstru păros face parte dintr-un mamifer marin putrezit, cel mai probabil o balenă, care sub sub influența mării, a timpului și a diverselor animale, a luat această formă bizară.

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*