Breaking News

Diabolic! Asta spune Năstase despre Tiriac după ce a negociat pentru Simona Halep un contract de două milioane de dolari

Tiriac este omul din spatele contractelor de sponsorizare pentru Simona Halep
Distribuie:

Simona Halep este numărul unu mondial și chiar dacă nu oficial, Ion Ţiriac reprezintă interesele acesteia și îi negociază contractele de sponsorizare. Ilie Năstase este prieten cu Ion Țiriac încă de pe vremea când cei doi făceau istorie pentru România în Cupa Davis.  Acesta a relatat cum Țiriac este în spatele loviturilor financiare ale Simonei Halep, lidera clasamentulului WTA.

Dezvăluirile lui Nasty

Nasty a dezvăluit cum miliardarul a negociat cu Nike un contract excepțional pentru Simona, după ce aceasta rămăsese la începutul acestui an fără sponsor oficial.

„Țiriac îi negociază contractele și riscă foarte mult. E diabolic! Ori foarte mult, ori nimic! Contractul cu Nike l-a negociat la sânge! Ăia au vrut să îi dea cât îi dădea Adidas, iar el le-a zis că vrea dublu! Păi, știți, că Adidas a refuzat-o…’.

Ce le-a zis Țiriac?

‘Adidas a refuzat numărul 1 mondial! Vreți numărul 1 mondial? Atât vă costă!’

Cu sângele rece pe care îl are doar un jucător de poker, Țiriac i-a promis jucătoarei noastre că dacă nu obține contractul îi dă banii din buzunarul lui. Năstase a mai mărturisit că același lucru îl făcea Țiriac când era managerul lui Boris Beker.  A pierdut mult, dar a câștigat mult mai mult!”, a povestit Ilie Năstase pentru Fanatik.

Simona Halep are un contract de două milioane de dolari pe an cu celebra firmă de echipament sportiv Nike. În plus ea mai beneficiază și de bonusuri de performanță funcție de rezultatele obținute la turneele la care ea participă.

Recent Simona Halep a câștigat primul ei titlul de Grand Slam la Roland Garros, după ce anterior ratase de două ori această performanță. Prima dată în anul 2014 când a pierdut în fața Mariei Șarapova, care a câștigat cu scorul de 4-6, 7-6, 4-6 după o întâlnire care a durat mai bine de 3 ore. A doua oară, în anul 2017, Simona a disputat a doua ei finală la Roland Garros, fiind învinsă în trei seturi (6-4, 4-6, 3-6) de Jeļena Ostapenko. A treia oară a fost cu noroc! Noroc și multă muncă!

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*