Breaking News

VIDEO: Momentul cumplit când un fotbalist de 16 ani este lovit de fulger

Fulgerul a fost atras de lănțișorul de metal pe care îl avea la gât chiar în momentul în care lovea mingea, iar acum luptă pentru viață într-un spital din Rusia

Momentul cumplit când un fotbalist de 16 ani este lovit de fulger Momentul cumplit când un fotbalist de 16 ani este lovit de fulger - © TV Aist
Distribuie:

Un fotbalist rus de 16 ani a fost pus în comă indusă și a rămas cu o cicatrice în jurul gâtului, după ce a fost lovit de fulger în timpul unui antrenament, informează Daily Mail.

Ivan Zaborsky luptă pentru viața sa după terifiantul incident din localitatea Orekhovo-Zuevo, în apropiere de Moscova. Portarul adolescent, se antrena separat de coechipierii lui. Acesta purta un lănțișor de metal în jurul gâtului, când a fost lovit de fulger. Martorii susțin că cerul a fost senin când fulgerul a lovit în timpul sesiunii de antrenament din weekend. Adolescentul era junior la echipa FC Znamya Truda.

Momentul în care este lovit de fulger

În videoclipul șocant, tânărul este lovit de fulger în momentul în care șutează mingea la marginea careului de 16 m. După ce s-a prăbușit la pământ, antrenorii și coechipierii săi se îndreaptă spre el să-i acorde primul ajutor. Antrenorul său Anton Basov, i-a efectuat un masaj cardiac și o reanimare gură la gură. Juniorul inconștient, a fost dus în grabă la un spital local și apoi transferat cu elicopterul la o clinică din Moscova.

Iubita sa, Yelena, a declarat presei din localitate Podyem că acesta este în stare stabilă. Tânărul și-a recăpătat cunoștința, dar din cauza șocului, are dureri puternice și a trebuit să fie pus din nou în comă.

Părinții acestuia sunt tot timpul la căpătâiul lui. Are o cicatrice în jurul gâtului, unde fulgerul i-a lovit lănțișorul. De asemenea a suferit leziuni la unul dintre plămâni. Medicii spun că tânărul are nevoie de timp pentru ca sănătatea sa să se stabilizeze. Sora fotbalistului, Karina Zaborovskaya, a spus: „S-a trezit de mai multe ori, dar medicii nu au dorit să-și asume niciun risc, iar el a fost pus din nou în comă”.

Medicii spun că băiatul s-a născut sub o stea norocoasă. Încă nu pot înțelege ce s-a întâmplat. Nu au fost nori deasupra stadionului înainte și în timpul sesiunii de antrenament. Nimic nu prevestea ceea ce urma să se întâmple. Medicii l-au lăudat și pe antrenor, care prin manevrele sale de resuscitare i-a „salvat viața” adolescentului cu acțiunea lui promptă.

[smartslider3 slider=16]

Poate ești interesat:

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*