Breaking News

Străbunica băiatului de 4 ani, care a fost TORTURAT VIOLAT ȘI UCIS de părinți, a dat în judecată autoritățile

Ea a depus plângere penală pentru ucidere din culpă împotriva serviciilor pentru copii din din Los Angeles, acuzând agenția că nu a acționat în baza rapoartelor despre abuzuri

Străbunica băiatului de 4 ani care a fost TORTURAT VIOLAT și UCIS de părinți, a dat în judecată autoritățile TORTURAT VIOLAT și UCIS de părinți. Bunica se luptă cu autoritățile - Colaj foto: sursa Daily Mail
Distribuie:

Străbunica unui băiat de patru ani, care a fost torturat violat și ucis de către părinți, a intentat proces pentru ucidere din culpă, acuzând serviciile pentru copii din Los Angeles și o organizație non-profit că a ignorat mai multe rapoarte de abuz împotriva băiețelului, informează Daily Mail.

Jose Maria Cuatro Jr, 28 de ani, și Ursula Elaine Juarez, 25 de ani, au fost inculpați în ianuarie 2020. Ei au fost acuzați de crimă și tortură, în cazul morții fiului lor Noe, în iulie 2019. De asemenea, bărbatul este acuzat că a agresat sexual băiatul cu doar câteva ore înainte de moartea sa. Ulterior au susținut în mod fals că băiețelul s-a înecat într-o piscină comunitară.

Eva Hernandez, străbunica lui Noe, a avut grijă de copil timp de doi ani înainte de a fi încredințat părinților. Ea a intentat un proces civil împotriva Departamentului pentru Copii și Familie din Los Angeles, în numele ei și al celor trei frați supraviețuitori ai victimei.

Plângerea susține că agenția nu a acționat în baza unei ordonanțe judecătorești pentru a-l scoate pe Noe din custodia părinților săi. Acest lucru a dus la moartea copilului, chiar și după ce s-au primit mai multe rapoarte de abuz. „În loc să-i protejeze pe Noe și pe frații săi, instituția a continuat să-i plaseze pe copii împreună cu părinții lor abuzivi. Copii au continuat să fie abuzați pe parcursul mai multor ani”, se arată în procesul de sesizare al instanței. Potrivit plângerii străbunicii, autoritățile știau sau bănuiau despre abuzul petrecut la domiciliul părinților împotriva lui Noe. Totuși acestea nu au raportat acest lucru autorităților în drept.

Torturat violat și ucis de proprii părinți

Părinții sunt acuzați că și-au ucis fiul în data de 5 iulie 2019, în apartamentul lor din Palmdale. „Jose Cuatro l-ar fi agresat sexual pe fiul său la aceeași dată”, se arată într-un comunicat al procuraturii. Pe parcursul a patru luni, până la uciderea lui Noe, părinții ar fi torturat copilul, se arată în rechizitoriu.

Părinții l-au dus la spital pe băiat în după-amiaza zilei de 5 iulie. Ei susțineau că aproape s-a înecat în piscina complexului lor de apartamente. Personalul medical a devenit la scurt timp suspicios după ce au găsit semne de traumă pe corpul copilului de patru ani. Noah a murit a doua zi la Spitalul de Copii din Los Angeles.

Părinții copilului au fost acuzați în februarie pentru că l-au torturat violat și ucis pe băiețelul lor, în vârstă de patru ani. Tatăl se confruntă și cu o acuzație de abuz sexual asupra unui copil sub vârsta de 10 ani. Bărbatul se confruntă cu până la 47 de ani închisoarea, iar mama ar putea primi până la 32 de ani de închisoare.

[smartslider3 slider=16]

Poate ești interesat:

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Recomandat
O adolescentă de 18 ani s-a sinucis într-un ​​hotel după…
Cresta Posts Box by CP